Συμπλοκή με μαχαιριές και δύο τραυματίες στην Κρήτη (Βίντεο & φωτο)

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Κρήτη για άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα μεταξύ δύο ανδρών.

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς εργάτες από την περιοχή Γέρος Κάμπος δίπλα στο Λέντα όπου διέμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι τώρα και τρία χρόνια έχοντας μάλιστα το ίδιο αφεντικό. Οι οικονομικές διαφορές που προέκυψαν μεταξύ του “αρχηγού” και ενός εκ των εργατών ήταν ο λόγος για τον οποίο έβγαλαν τα μαχαίρια.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με συνοδεία της Αστυνομίας τραυματισμένοι αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρουν τραύματα στο κεφάλι και στην πλάτη, ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Με τραύματα στο κεφάλι και στην πλάτη οι δύο αλλοδαποί που έβγαλαν τα μαχαίρια στο Γέρο Κάμπο!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Συμπλοκή με μαχαιριές και δύο τραυματίες στην Κρήτη (Βίντεο & φωτο)”

  1. είμαστε όλοι Πακιστανοί

    Αυτά τα παιδιά “νευριάζουνε πολύ”, γιατί έχουν φιλότιμο, δεν θέλουν να τους προσβάλλουν. Έχουν μάθει την αυτοδικία στη χώρα τους, επειδή δικαιοσύνη δεν υπάρχει… Δυστυχώς συμβαίνει και εδώ σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό, πολλοί θα ήταν οι συμπατριώτες μας που θα ήθελαν “να πάρουν το νόμο στα χέρια τους”, αφού δικαίωση δεν υπάρχει και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Επίσης, όταν σε μια κοινωνία σε βλέπουν τόσο ρατσιστικά, σε θεωρούν εν δυνάμει κακοποιό, απλά και μόνο λόγω καταγωγής, αυξάνονται οι πιθανότητες όντως κάποια στιγμή να κάνεις κάτι παραβατικό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί