Ο μέγας Πορτοσάλτε διακήρυξε: Για τα λάθη της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας φταίει… η αντιπολίτευση! (βίντεο)

Ποιος φταίει για τα λάθη της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας; Μα αντιπολίτευση, απαντά με ύφος “αλάθητου Πάπα” ο μέγας Πορτοσάλτε, μέσα από τον ΣΚΑΪ!

Κι όπως “διαβεβαιώνει”, η αντιπολίτευση προσπαθεί να καρπωθεί κομματικά οφέλη από την πανδημία, φαινόμενο μοναδικό στον κόσμο! Άρα, τι να κάνει η καημένη η κυβέρνηση όταν έχει μια τόσο ανάλγητη αντιπολίτευση, που λαϊκίζει; Ούτε την αστυνομία αφήνει να κάνει τη δουλειά της, μετά το “μπου” της αντιπολίτευσης! Ναι, κι αυτό το λέει ο μέγας Άρης! Κι ας του λένε ακόμα και οι παρουσιαστές της εκπομπής “μα η κυβέρνηση κυβερνά”, ότι “η κυβέρνηση βουλιάζει στα γκάλοπ για τη διαχείριση της πανδημίας”! Αυτός εκεί: μα φταίει η αντιπολίτευση!

Δείτε το βίντεο με τη… “διακήρυξη Πορτοσάλτε”:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο μέγας Πορτοσάλτε διακήρυξε: Για τα λάθη της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας φταίει… η αντιπολίτευση! (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Ας καταγραφεί. Άλλη μια “ατάκα” του Πορδοσάλτε. Και για να προσέχουμε μας διαβεβαιώνει” η αντιπολίτευση προσπαθεί να καρπωθεί κομματικά οφέλη από την πανδημία, φαινόμενο μοναδικό στον κόσμο”! Τάδε έφη ο Παπά-αρης (σε μια λέξη) του (σκάει)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί