Το τερμάτισε ο Πορτοσάλτε: “Ο Τσίπρας φοβάται και δε μου δίνει συνέντευξη”, είπε κι έσκασαν όλοι στα γέλια (βίντεο)

Τον έπιασε το παράπονο τον Άρη Πορτοσάλτε, που παρά τις κατά καιρούς ανεκδιήγητες δηλώσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, ο δημοσιογράφος που έχει υποστηρίξει ανοιχτά και θερμά όσο κανείς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, υποστήριξε σήμερα ότι ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται να κάνει συνέντευξη μαζί του.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην υπερπροσπάθειά του να στηρίξει τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας που φανερά υποστηρίζει, είπε ότι «αν με ακούει ο Αλέξης Τσίπρας, σε μένα δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Ο κ. Τσίπρας φοβάται να έρθει, φοβάται».

Ξεχνώντας τον φυγόπονο Κυριάκο Μητσοτάκη που αποφεύγει δημοσιογράφους και κανάλια που δεν του δίνουν ραβασάκια για να τα βγάλει πέρα στις συνεντεύξεις, είπε να τα βάλει με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αν με ακούει ο Αλέξης Τσίπρας, σε μένα δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Ο κ. Τσίπρας φοβάται να έρθει, φοβάται. Το λέω ξεκάθαρα», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Αυτό που μάλλον δεν θυμάται ο δημοσιογράφος είναι πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ επισκέφθηκε δύο φορές κατά την προεκλογική περίοδο το σταθμό του Φαλήρου και χωρίς να του δίνουν live ραβασάκια, όπως γινόταν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στον Άρη Πορτοσάλτε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί