Έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα για τη χαλάρωση των μέτρων

Έκτακτες ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της επιτροπής των ειδικών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Χαρδαλιάς αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων.

Έτσι θα λειτουργούν τα καταστήματα – Όχι με click away ή click inside

Για το πώς θα γίνει το άνοιγμα της αγοράς όταν δεθεί το «πράσινο φως» αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει πώς θα ανοίξουν τα καταστήματα επισήμανε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open ότι το άνοιγμα θα είναι γίνει κανονικά και όχι με click away ή με click inside. 

«Πάμε σε κανονικό άνοιγμα καθώς τα δύο αυτά εργαλεία δεν βοηθούν στην παρούσα φάση. Το 13032 θα ισχύσει, αυτό θα είναι το ένα από τα εργαλεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα ανοίξουν κανονικά και τα πολυκαταστήματα, αν δοθεί το «πράσινο φως». «Οι κανόνες ήταν οριζόντιοι στην προηγούμενη φάση, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να γίνει τώρα διάκριση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί