Ηράκλειο: Σοβαρές καταγγελίες κατά καθηγητή του ΕΛΜΕΠΑ από φοιτητές του (εικόνες)

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά συγκεκριμένου καθηγητή του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου προχωρούν φοιτητές του, υποστηρίζοντας ότι τους κόβει άνευ λόγου και αιτίας, προσπαθώντας παράλληλα να τους ειρωνευτεί και να τους χλευάσει.

Διαβάστε την καταγγελία και δείτε στη συνέχεια αποσπάσματα από τις συνομιλίες των φοιτητών στο διαδίκτυο:

Σπουδάζω στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής. Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία όσον αφορά έναν συγκεκριμένο αναπληρωτή καθηγητή.   Στην φετινή εξεταστική, εξετάστηκα στα μαθήματα του Μαθηματικά για Οικονομολόγους” και” Στατιστική 1″. Δώσαμε τα μαθήματα του πριν από κάποιες εβδομάδες με γραπτή εξ αποστάσεως εξέταση χωρίς ανοιχτές κάμερες. Μας ζήτησε να γράψουμε τις λύσεις σε κόλλες χαρτί, να τις σκανάρουμε και να του τις στείλουμε όπως και έγινε. 2 εβδομάδες μετά και χωρίς να μας έχει ενημερώσει με κάποια ανακοίνωση ή με κάποιο προσωπικό μήνυμα ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει συμπληρωματική προφορική εξέταση στα μαθηματικά , μας κάλεσε τελευταία στιγμή, ορισμένους φοιτητές, συγκεκριμένα ΜΟΛΙΣ 17 ΩΡΕΣ πριν την συμπληρωματική εξέταση και μας ανάφερε πως αν δεν ανταποκριθούμε σε αυτήν θα μηδενιστούμε.

Σας επισυνάπτω και την αντίστοιχη φωτογραφία. 

 Πολλά παιδιά που δεν είδαν το συγκεκριμένο μήνυμα στο e class επειδή δημοσιεύτηκε απροειδοποίητα και τελευταία στιγμή, δεν κατάφεραν να μπουν στην εξέταση και όντως ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ.  Άλλα παιδιά, επειδή καθυστερούσαν λίγο να απαντήσουν τις ερωτήσεις που έκανε, παρόλο που απαντήσαν σωστά, πάλι τα ΜΗΔΕΝΙΣΕ φωνάζοντας ότι τα γραπτά δεν είναι δικά τους χωρίς καμία ΑΠΟΔΕΙΞΗ και δεν έλαβε καθόλου υπόψιν του τα γραπτά, βασίστηκε μόνο στα προφορικά.  

Εκτός των ανωτέρων που ανάφερα, έκοψε πολλά παιδιά που δεν τα κάλεσε σε προφορική εξέταση με βαθμούς 0,1,2 ενώ είναι σίγουροι πως έχουν προσβάσιμο βαθμό. 

Το σοβαρότερο από όλα είναι πως όποια παιδιά τον καλούν στο κινητό για να εκφράσουν τα παράπονα τους, τους ειρωνεύεται με το χειρότερο τρόπο και τους ζητάει ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΜΔΗΜΙΑΣ να ανέβουν στο γραφείο του για να δουν τα γραπτά τους!  

Υπάρχει πολλά χρόνια πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή βάζοντας μη ρεαλιστικές βαθμολογίες και κόβοντας παιδιά με 4 και 4,5 που έχουν το τελευταίο τους μάθημα για να πάρουν πτυχίο αλλά η κατάσταση σε αυτήν την εξεταστική ξέφυγε. Χωρίς αποδείξεις κατηγορεί τα παιδιά ότι αντέγραψαν, τα ειρωνεύεται, τα μειώνει τηλεφωνικά και τους ζητάει να ΠΑΡΆΝΟΜΑ να πάνε στο γραφείο του αν έχουν παράπονο χωρίς εννοείται να αλλάζει κανένα βαθμό. Οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν για να μην στιγματιστούν.  
  Δημοσιεύστε την καταγγελία μήπως και μπει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Μας καταστρέφει τις ζωές.

Δείτε σχετικά και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν σπουδαστές για το συγκεκριμένο θέμα:

Σχετικά Άρθρα

7 Thoughts to “Ηράκλειο: Σοβαρές καταγγελίες κατά καθηγητή του ΕΛΜΕΠΑ από φοιτητές του (εικόνες)”

  1. Kwstas@gmail.com

    Σίγουρα υπάρχουν και φοιτητές που ξέφυγαν σε αυτή την λύση δεν είναι είναι όλοι έτσι.
    Επίσης και στο αμφιθέατρο πέφτει αντιγραφή τι σημαίνει αυτό πως θα έπαιρνε κάποιους φοιτητές για άλλη μια εξέταση ενώ μπορεί μετά την εξεταστική να έχει φύγει από Κρήτη για χίλιους δυο λόγους ;
    Θεωρώ πως πάτημα βρήκε με την επανάληψη τς εξέτασης τυχαίων φοιτητών ώστε να κοπούν.
    Υπάρχουν πολλά συμφέροντα πίσω από την συμπεριφορά αυτή του καθηγητή . Ας είμαστε ρεαλιστές υπάρχουν και άλλοι που θα σε κόψουν δυο τρεις φορές στο τέλος περνάς όχι όμως και 5 χρόνια από δυο εξεταστικές!
    Υπάρχουν όντως φοιτητές που γράφουν καλά
    Όπως κι έχω γράψει κι εγώ χωρίς να προβώ σε αυτά τα μέσα αγοράς θεμάτων απαντήσεων κτλ.
    Η μέθοδος του ανεμιστήρα πρέπει κάπου να σταματήσει.

  2. Ρένα

    Να γίνονται και επώνυμες καταγγελίες θα ήταν πολύ καλύτερα! Ντροπή του να παίζει με την αγωνία των παιδιών μας.Να περάσει από ψυχολόγο να δούμε αν κάνει να εργάζεται με ανήλικα παιδιά και να παίζει κορώνα γράμματα τον ψυχικό τους κόσμο.Ντροπη του ποτέ θα λυθούν επιτέλους αυτά τα αισχρα προβλήματα στην Ελλάδα που καθηγητές παίζουν παιχνίδια εξουσιας!!!!ο διευθυντής του εν λόγου σχολείου τι κάνει!!??????

  3. MANDO

    Έτσι για την ιστορία εφόσον μπήκατε στη διαδικασία να κάνετε ρεπορτάζ, να σας ενημερώσω ότι στο συγκεκριμένο τμήμα και στα συγκεκριμένα μαθήματα είχα από πολλούς φοιτητές αίτημα να τους δώσω τις απαντήσεις των θεμάτων επί πληρωμή. Και εκ των υστέρων από φοιτητές που είχαν αντιγράψει να τους βοηθήσω στην προφορική εξέταση.. Ο άνθρωπος προφανώς πήρε χαμπάρι ότι λόγω της κατάστασης έπεσε αντιγραφή φουλ και ζήτησε επανεξέταση.. Από όσο γνωρίζω είναι πολλά χρόνια στο ΤΕΙ, και κάτι θα έχει δει περισσότερο.. Λέω εγώ τώρα..

  4. Mariakx12@gmail.com

    Μια διόρθωση συγνώμη με πολύ καλό βαθμό πέρασα ένα από τα μαθήματα εφόσον άλλαξε καθηγητής

  5. Mariakx12@gmail.com

    Καλησπέρα σας,
    Έχω τρία μαθήματα του καθηγητή στατιστική 1, στατιστική 2 και μαθηματικά για οικονομολόγους.
    Δίνω τα μαθήματά του 6 χρόνια πλέον και με κόβει με 0. Όσες φορές και να του μίλησα άκρη δεν έβγαλα και προφανώς ακόμη τα δίνω, εκτός από την στατιστική 1 που την πέρασα στο προηγούμενο εξάμηνο εφόσον άλλαξε ο καθηγητής κ με πολύ κακό βαθμό. Θέλω να καταλήξω στο ότι δεν είναι τυχαίο πως με το που άλλαξε καθηγητής το πέρασα με την πρώτη.
    Η εκκρεμότητα μου με την σχολή είναι αυτά τα μαθήματα δεν μπορώ να πάρω πτυχίο όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι που τους έμειναν τα μαθήματα του συγκεκριμένου καθηγητή.

  6. Αντώνης

    Και να ήταν ο μόνος στο ΕΛΜΕΠΑ…

  7. Αυτό είναι απαράδεκτο ιδικά για έναν καθηγητή που έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει και να μόρφωση τους νέους Όχι να τους ρίχνει σε βαθμοθηρία και να τους εκφοβίσει με αυτό το τρόπο καταστρέφοντας για αρχή την αυτοπεποίθηση τους και στη συνέχεια ρίχνοντας την ψυχολογία τους εν μέσω κορονοΐου και υποβάλλοντας τους σε επαναληπτικές εξετάσεις και αφήνοντας τους για το Σεπτέμβριο σε μια χρονιά που η περισσότεροι από αυτούς τους φοιτητές θα εργάζονται αναγκαστικά . (Με αβάσιμες κατηγορίες για αντιγραφή στα γραπτά τους)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί