Με 3-0 έχασε στο Καραϊσκάκη ο ΟΦΗ

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, επικράτησαν την Κυριακή με το ευρύ 3-0 των Κρητικών χάρη στα γκολ των Εμβιλά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Στο 6ο λεπτό οι Πειραιώτες ο Μασούρας τσίμπησε την μπάλα προ του Βάτερμαν και έπεσε στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι. Η φάση εξετάστηκε από το VAR, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Στο 19ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Εμβιλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 37ο λεπτό ο Μασούρας με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, η οποία πέτυχε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ελ Αραμπί, που ακυρώθηκε όμως, καθώς ο Μαροκινός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 40ο λεπτό ο Μπρούμα, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη.

Στο 64ο λεπτό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε στο ματς αντί του Μπα, επιστρέφοντας έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, ενώ στο 68΄ο Ελ Αραμπί σκοράρει, κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του Μαρτίνς.

Στο 78′ ο Σελίμοβιτς ανέτρεψε τον Τιάγκο Σίλβα και καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ ο Φορτούνης (έστειλε την μπάλα στο δοκάρι).

Oλυμπιακός-ΟΦΗ 3-0

Γκολ: 19′ Εμβιλά (Ολυμπιακός), 37′ Μασούρας (Ολυμπιακός), 68′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Ουές (ΟΦΗ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Σελίμοβιτς (ΟΦΗ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 80′ Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Μπα (64′ Παπασταθόπουλος), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (63′ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (70′ Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (40′ λ.τ. Φορτούνης), Ελ Αραμπί (70′ Χασάν)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (61′ Μίγγος), Λυμπεράκης, Κοροβέσης (61′ Γιαννούλης), Στάικος, Βαφέας, Γρίβας, Στούρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (61′ Σαρδινέρο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί