Σ. Βαρδάκης: «Πεινάμε έγραφε το πανό και τους συνέλαβαν!»

“Κ. Μητσοτάκη είναι οι εργαζόμενοι που μας λέγατε χθες από το βήμα της βουλής ότι τρώνε με χρυσά κουτάλια”

Για το πρωινό περιστατικό της προσαγωγής τριών εκλεγμένων εκπροσώπων εργαζομένων, οι οποίοι προχώρησαν σε συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δείτε επίσης: Αυταρχισμός: Διαμαρτυρία στο Μαξίμου από εργαζόμενους στην εστίαση και “απάντηση” με προσαγωγές… (βίντεο)

«Κύριε Χρυσοχοϊδη αν νομίζετε ότι θα κρύψετε την ανικανότητα, και την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας με καταστολή, είστε βαθιά νυχτωμένος.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού, ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας τόλμησαν να μεταφέρουν την κραυγή αγωνίας χιλιάδων εργαζομένων που θα κάνουν Χριστούγεννα χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα στήριξης συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Τρεις εκλεγμένοι εκπρόσωποι του κλάδου εστίασης σήκωσαν πανό απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, ενημερώνοντας τις αρχές ότι θα έμεναν για δέκα λεπτά. Με μία συμβολική κίνηση εξέφρασαν την αγωνία των εργαζομένων που εκπροσωπούν και συνελήφθησαν, αν και όπως οι ίδιοι είπαν, τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lock down και είχαν άδειες μετακίνησης, που αρνήθηκαν να δουν οι αρχές.

Κύριε Μητσοτάκη είναι οι εργαζόμενοι που μας λέγατε χθες από το βήμα της βουλής ότι τρώνε με χρυσά κουτάλια»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί