Αυταρχισμός: Διαμαρτυρία στο Μαξίμου από εργαζόμενους στην εστίαση και “απάντηση” με προσαγωγές… (βίντεο)

Ούτε οι συμβολικές διαμαρτυρίες των 3 ατόμων δεν επιτρέπονται…. – Τρία άτομα σήκωσαν πανό «Πεινάμε», τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, ωστόσο προσήχθησαν από την αστυνομία και αυτή την ώρα μεταφέρονται στο τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OpenTv, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 3 μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού που στάθηκαν μπροστά στο Μαξίμου με ένα πανό, έχοντας ειδοποιήσει μάλιστα τους αστυνομικούς ότι η διαμαρτυρία τους θα κρατήσει 10 λεπτά, ως συμβολική κίνηση. 

«Μας έχουν προσαγάγει. Ένα απλό πανό με τρία άτομα – πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού και Επισιτισμού.

«Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα»

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου.

«Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα.» κατέληξε.

Πληροφορίες από Lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί