Κρήτη: Είχε… ρημάξει τα σπίτια στις κλοπές!

Εξιχνιάστηκαν 6 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες, στο Λασίθι. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα. Αφαίρεσε μεταξύ άλλων χρήματα, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 13.710 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ,και διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγραφα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκαν, χθές 10.12.2020 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, έξι (6) υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων πού διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κατηγορούμενου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την έρευνα και προανάκριση των ανωτέρω Υπηρεσιών και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.09.2020 έως την 17.10.2020 διέπραξε τις εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 13.710 ευρώ, ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Επιπλέον το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ανευρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί