Σάλος με tweet του Τσιτσιπά: Αγωνιά για το… πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα

«Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου» 

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έγινε viral στα social media με αποτέλεσμα η λέξη #Harrods να γίνει ένα από τα πρώτα trends στο Twitter.

«Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time» (μτφ. Κάποιος πρέπει να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα) έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι απαντήσεις άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Οι περισσότεροι σχολίασαν ότι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που σαρώνει και την Ελλάδα ο διάσημος Έλληνας τενίστας σκέφτηκε να προτείνει τη δημιουργία ενός πολυκαταστήματος αντί την ενίσχυση των νοσοκομείων, των υγειονομικών υπαλλήλων και το συστήματος υγείας.

Κάποιοι συνέκριναν, μάλιστα, την άποψη του Τσιτσιπά με την πρόσφατη κίνηση ανθρωπιάς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήγε στα Σεπόλια και υπό άκρα μυστικότητα αγόρασε και μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περιοχής στην οποία μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Τεράστιος Γιάννης: Πήγε στα Σεπόλια, μοίρασε τρόφιμα και δεν κάλεσε τις κάμερες

«Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου» ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweets.

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και εκείνοι που έκαναν λογοπαίγνιο με την ονομασία του διάσημου βρετανικού πολυκαταστήματος το οποίο είναι ομόηχο με τη λέξη «χάρος».

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Σάλος με tweet του Τσιτσιπά: Αγωνιά για το… πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα”

  1. Δήμος Σθένης

    Συμπληρώνω με αυτό που μου ήρθε σήμερα πρωί – πρωί και φρέσκο γιατί πραγματικά το σκεφτόμουν όλη τη νύχτα και με ενοχλούσε. Το πρώτο μου σχετικό σχόλιο ήταν προϊόν εκνευρισμού και θυμού. Σκεφτόμουν την αναίδεια ορισμένων ανθρώπων που δεν έχουν την ικανότητα ούτε και την παιδεία να αντιληφθούν πως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που (εκτός του ότι εξαρτάται η ζωή τους από το μεροκάματο. βλέπε Μητσοτάκη) δεν είχαν ούτε τον πλούτο, ούτε την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη βασική ανάγκη του βιοπορισμού και να ασχοληθούν με τα …μπαλάκια τους, το κονόμι τους, η το πρωθυπουργιλίκι και την αναίδειά τους!!! Τη μαντινάδα του προηγούμενου σχολίου μου λοιπόν θέλω να την αφιερώσω σε κάθε ξιπασμένο και για κάθε ξιπασμένο και …Α(τσι)τσίπα (όχι ατσιπά = φρουρό, ατσίπα = με το α στερητικό – χωρίς τσίπα δηλαδή, χωρίς αιδώ και χωρίς ανθρωπιά!!!). Υπενθυμίζω και πάλι τον τίτλο του βιβλίου του Βασίλη Κωνιού (ενός ΕΑΜίτη αγωνιστή και παλικαριού, βοσκού και αγράμματου, αλλά σοφού και λεβέντη, ακέραιου ανθρώπου απ το χωριό Φαβριανά) “Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ” μήπως και κάποιοι ξεστραβωθούν και μπορέσουν να δουν λίγο πιο μακρυά απ’ τον ίσκιο και τον εαυτούλη τους! Μήπως και “κοινωνήσουν” λίγη από τη λαϊκή σοφία και μεγαλοσύνη!

  2. Δήμος Σθένης

    “Η ομορφιά στον ΑΝΘΡΩΠΟ δεν είν’ η ομορφιά του
    είναι το τι αισθάνεται για τσ’ άλλους η καρδιά του!
    Δεν ξέρω ποιος συνέταξε αυτή την ωραιότατη μαντινάδα , αλλά εγώ την άκουσα να την τραγουδάει ο υπέροχος και πληθωρικός Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) με τα παιδιά του Νικόλα και Αντώνη. Όποιος θέλει μπορεί να την απολαύσει μαζί με την πανέμορφη μουσική της στη διεύθυνση: https://youtu.be/pDNAim3oano.
    Νομίζω ότι είναι η πιο όμορφη και ουσιαστική (πληρωμένη) απάντηση για τον κάθε ξιπασμένο!!!

  3. Eleftheria Milaki

    Ο δικός μου ήρωας, ο πατέρας μου, που ερχόταν μπαρουτοκαπνισμένος από τις φωτιές kai που πάντα στον ελεύθερο χρόνο του ήταν πίσω από μια εφημερίδα και διάβαζε, γιατί ήθελε να είναι μορφωμένος, μου είχε δώσει λίγες σωστές συμβουλές. “Να μην είμαστε καταναλωτές” και “να μην δίνουμε όλα τα λεφτά μας στους βιτρινιάρηδες”… Μου τα έλεγε αυτά γιατί και εγώ, σαν τον Τσιτσιπά, αγαπούσα την “ποιότητα” ζωής…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί