Τα… μυστικά του Άδωνη Γεωργιάδη

Του Δημήτρη Χρήστου

ΕΡΩΤΗΜΑ: Τι είναι αυτό που κάνει έναν σαλτιμπάγκο πολιτικό σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη πολιτικά άτρωτο; Για ποιο λόγο ο αστικής καταγωγής πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης τον έχρισε αντιπρόεδρο (!) της Ν.Δ. και του ανέθεσε, όταν οι χορηγοί του τον έφεραν στην εξουσία, το κομβικής σημασίας υπουργείο Ανάπτυξης;

ΟΤΑΝ, στις αρχές Δεκεμβρίου, τον έστειλαν να μιλήσει στη Νέα Υόρκη, στο 21ο ετήσιο φόρουμ της Capital Link με θέμα «Επενδύστε στην Ελλάδα», αυτός παραληρώντας είπε: «Η μόνη ερώτηση που έχουμε από τους ψηφοφόρους μας είναι γιατί δεν το κάνουμε πιο γρήγορα, γιατί αργήσαμε τόσο πολύγιατί δεν πουλάμε πιο πολλά, γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα. Και πρέπει να σας καθησυχάσω ότι η όρεξή μας είναι τεράστια και κάθε μήνας που περνάει γίνεται μεγαλύτερη». Και μετά, στο ακροατήριο, το ερώτημα ήταν αν η Ελλάδα είναι πράγματι χώρα της Ευρώπης με δημοκρατικό πολίτευμα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν σταμάτησε αυτόν τον καιροσκόπο, χυδαίο λαϊκιστή από τις διαρκείς προσβολές προς τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τους κανόνες. Ακόμα και όταν έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως η εισαγγελέας της υπόθεσης Novartis Ελ. Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή (!), τον κάλυψαν διά του Πέτσα, που δήλωσε ότι: αυτό το είπε λόγω προσωπικής αγανάκτησης!

ΑΥΤΟΣ λοιπόν ο τύπος, που στο κόμμα τού ιδρυτή δεν θα μπορούσε να είναι ούτε κλητήρας σε υπουργείο για να μεταφέρει τις εφημερίδες και τα τσιγάρα, ξέρει κάτι που τον κάνει μέχρι στιγμής άτρωτο. Και αυτό έχει να κάνει με τον ρόλο του στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Ν.Δ. μετά τη συντριβή Σαμαρά.

ΠΟΙΟΣ και γιατί πίεσε έναν υποψήφιο που δεν είχε τύχη να κερδίσει να τρέξει και να μαζέψει υπογραφές για την υποψηφιότητά του, την τελευταία στιγμή; Τι συνέβη και πόσο αθώα ήταν τα τεχνικά με τα μπερδέματα της ηλεκτρονικής καταμέτρησης και αναβλήθηκε η αρχική διαδικασία; Ο ωφελημένος των γεγονότων, με τις όποιες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και όσα μυστικά υπάρχουν για το θέμα αυτό τα γνωρίζει και ο Άδ. Γεωργιάδης, εξ ου και είναι ακλόνητος.

Πηγή: Η Αυγή

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τα… μυστικά του Άδωνη Γεωργιάδη”

  1. CitizenMitsos

    Τα μυστικά του βάλτου…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί