Αντί συγγνώμης, πλήρης κάλυψη σε Γεραπετρίτη και Γεωργιάδη για τις ΜΕΘ και τους νεκρούς

Ο Κ. Μητσοτάκης τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξε τις προκλητικές δηλώσεις και τα πανηγύρια των στελεχών του

Προκλητικός εμφανίστηκε στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αντί να δώσει απαντήσεις για τη δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των ανεπαρκών χειρισμών της κυβέρνησης του, επέλεξε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και να προσφέρει απόλυτη κάλυψη στον Γ. Γεραπετρίτη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αντί συγγνώμης λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις προκλητικές δηλώσεις και τα πανηγύρια των στελεχών του είπε ότι «όσες ΜΕΘ και να έχουμε δε θα φτάνουνε» και τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε μία αναφορά σε συναισθήματα. Μιλήσατε για υπερηφάνεια, για πανηγύρια υπουργών. Είμαστε πολύ θλιμμένοι, στεναχωρημένοι που συμπολίτες μας χάνουν τη ζωή τους. Αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με σεμνότητα, ταπεινότητα, εγκράτεια, αυτοκριτική, όποτε είναι επιβεβλημένη, και διαρκή επιθυμία να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Θα καταθέσω ολόκληρη τη δήλωση του κ. Γεραπετρίτη. Είναι ανέντιμο και άδικο αυτό που κάνετε. Ο κ. Γεραπετρίτης είπε κάτι που έχω πει και εγώ» είπε ο πρωθυπουργός, σε πλήρη ταύτιση με τον υπουργό Επικρατείας της ΝΔ.

«Οι ΜΕΘ είναι η τελευταία γραμμή άμυνας και αν δεν προνοήσουμε ώστε να πνίξουμε την διασπορά του ιού με τα περιοριστικά μέτρα που έχουμε πάρει όσες ΜΕΘ και να έχουμε δε θα φτάνουν» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός .

Συνεχίζοντας τις προκλήσεις, ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει πει «μία κουβέντα για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων» και μάλιστα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν ενθαρρύνει «τους πολίτες να κυκλοφορούν λιγότερο, να τηρούν τα μέτρα και να αποφεύγουν συναθροίσεις».

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα

«Θα μπορούσατε πολύ απλά σήμερα να κάνετε πράξη το σεμνότητα και ταπεινότητα. Πήρατε πάνω σας αυτήν την ανοησία του Γεραπετρίτη, το ατύχημα. Βγήκατε και το φορτωθήκατε πάνω σας. Φανταστείτε υπουργός μας σε μία από τις τραγωδίες να έλεγε ότι πανηγυρίζουμε τι θα γινόταν» σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε βέρτιγκο (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί