Στο Ηράκλειο ο Ν. Παππάς- Επίσκεψη στα μεγάλα έργα που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ

“Το αεροδρόμιο Καστελίου είναι ένα έργο για την ωρίμανση και τη συμβασιοποίηση του οποίου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε σκληρά”

(Από τη συνάντηση του Ν. Παππά με τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λίγο μετά την άφιξή του. Φωτογραφία από Δημήτρη Κλαράκη)

Η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής στην Κρήτη αποτελεί το αντικείμενο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο νησί ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς επισκέφτηκε επίσης το εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.

Ενημέρωση για την πορεία εργασιών του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι – Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης
Στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου αεροδρομίου – Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης
Στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου αεροδρομίου – Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης

Ενημέρωση για την πορεία εργασιών του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι και συνάντηση με το δήμαρχο του δήμου Μινώα Πεδιάδας κ. Μ. Φραγκάκη -Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης

“Το αεροδρόμιο Καστελίου είναι ένα έργο για την ωρίμανση και τη συμβασιοποίηση του οποίου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε σκληρά. Τα έργα, τα οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εκλογές του 2019, βρίσκονται πλέον ένα χρόνο πίσω από το χρονοδιάγραμμα”, ανέφερε από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε: “Πλέον, υπάρχουν σειρά θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, οι δρόμοι πρόσβασης των κατοίκων στα χωράφια τους, η σύνδεση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με τον βιολογικό καθαρισμό του αεροδρομίου”

Κατά τη διάρκεια της παρουσία του στην πόλη ο κ. Παππάς θα έχει επίσης αλλεπάλληλες συναντήσεις και συνομιλίες με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του νησιού, ενώ θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις κομματικών οργάνων.

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, 2 Νοεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα κεντρικά γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στην οδό Μάχης Κρήτης 3.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία περιλαμβάνει:

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

13:00 Συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (οδός Μάχης Κρήτης 3, 1ος όροφος)

18:00 Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη

18:30 Σύσκεψη με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και επαγγελματικών φορέων στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αντικείμενο το Μεταφορικό Ισοδύναμο κ.α.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου

9:00 Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

10:00 Επίσκεψη στον κόμβο Αγίας Πελαγίας του ΒΟΑΚ (θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ρέθυμνο)

18:30 Εσωκομματική σύσκεψη με τη συμμετοχή μελών του Τμήματος Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (οδός Μάχης Κρήτης).

Πρόγραμμα επίσκεψης του Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Παππά στην Π.Ε. Ρεθύμνου την Τρίτη 3/11

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Βουλευτής Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Νίκος Παππάς θα επισκεφτεί την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και την Π.Ε. Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Νίκου Παππά στην Π.Ε. Ρεθύμνου είναι το παρακάτω:

ΤΡΙΤΗ  3  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

12:00: Συνάντηση με μηχανικούς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα γραφεία της ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Κουντουριώτη 164, Ρέθυμνο).

13:00: Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και σύσκεψη φορέων στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου με θέμα τις υποδομές στην Π.Ε. Ρεθύμνου.

15:00: Επίσκεψη στο εργοτάξιο διαπλάτυνσης δρόμου και γέφυρας από διασταύρωση και προς τον οικισμό Κοξαρέ του Δήμου Αγίου Βασιλείου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου κ. Γιάννη Ταταράκη.Θα υπάρξει πρόβλεψη για τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί