Τουρκική ακταιωρός εμφανίστηκε μπροστά στο Καστελόριζο (Βίντεο & φωτο)

Λίγες ώρες από τη στιγμή που η τεράστια Ελληνική σημαία υψώθηκε στο Καστελόριζο από έναν Κρητικό ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μια τουρκική ακταιωρός βγήκε για περιπολία στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Καστελόριζο.

Δείτε επίσης: Ηρακλειώτες ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Καστελόριζο (Βίντεο)

Το τουρκικό πλοίο έπλεε με πολύ χαμηλή ταχύτητα όπως βλέπετε στα αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες του zarpanews.gr που βρέθηκε στο Καστελόριζο, αλλά ο πλους του δεν έμεινε αναπάντητος.

Πριν προλάβει να διανύσει μεγάλη απόσταση, ένα ταχύπλοο σκάφος του λιμενικού σώματος απέπλευσε από το λιμάνι του Καστελόριζου και επιθεώρησε τις ακτές του ακριτικού νησιού.

Λίγη ώρα αργότερα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak φιλοξένησε δηλώσεις του Δημάρχου του Κας, Μουτλού Ουλουτάς, ο οποίος έκανε λόγω για πρόκληση της Ελλάδας, με αφορμή τη μεγάλη σημαία στο Καστελόριζο, παραβλέποντας πως χθες γιορτάζαμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Δείτε: Για… προβοκάτσια κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος για την μεγάλη ελληνική σημαία που ύψωσαν Ηρακλειώτες στο Καστελόριζο

Όπως σήμερα οι Τούρκοι γιορτάζουν την επέτειο της ίδρυσης της Δημοκρατίας της χώρας και έχουν προγραμματίσει πλήθος εκδηλώσεων ανάμεσα τους και ο σχηματισμός της τουρκικής σημαίας με λέιζερ στο όρος Γκεντί Εφέ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Καστελόριζο.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί