Ηγουμενίδης: Απολύτως καίρια η στιγμή της πρότασης δυσπιστίας κατά του ΥΠΟΙΚ (Βίντεο)

«Και οι 158 έχετε την προσωπική ευθύνη για τη ζοφερή πραγματικότητα που επιβάλλετε στη μεσαία τάξη», τόνισε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Ηγουμενίδης εξηγώντας τους λόγους που σήμερα, όπως είπε, «είναι απολύτως καίρια η στιγμή που έρχεται η πρόταση δυσπιστίας απέναντι στον Υπουργό Οικονομικών».


«Ακριβώς η συζήτηση που έγινε δεν δικαιολογεί κανέναν να πει: «δεν ήξερα, δεν διάβασα, δεν κατάλαβα»», εξήγησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Ένας-ένας προσωπικά θα αναλάβετε την ευθύνη και όλοι σας και ένας-ένας προσωπικά θα απαντήσετε στον ελληνικό λαό και θα απολογηθείτε και στην ‘αγαπημένη’ σας μεσαία τάξη για τα ψέματα που είπατε για να υφαρπάξετε την ψήφο της, αλλά και τη ζοφερή πραγματικότητα την οποία της επιβάλλετε», προσέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ηγουμενίδης αναφέρθηκε με έμφαση στην «προσωπική ευθύνη της Κυβέρνησης»: «Ναι, συμφωνώ ότι είναι η ώρα της προσωπικής ευθύνης. Και επειδή δεν θα μου έφτανε καν ο χρόνος της ομιλίας να απαριθμήσω όλα τα γεγονότα, όντως οι μάσκες «αλεξίπτωτα» που μοιράστηκαν στα παιδιά μας, οι μάσκες οι κανονικές που δεν μοιράστηκαν ακόμα στα παιδιά μας, το στοίβαγμα των παιδιών μας σε τάξεις των είκοσι επτά μαθητών, συνολικά το υγειονομικά επισφαλές και απροετοίμαστο άνοιγμα των σχολείων, τα διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα σε διαφορετικές πύλες εισόδου της χώρας και το υγειονομικά επισφαλές και απροετοίμαστο άνοιγμα του τουρισμού, τα γήπεδα που ανοίγουν με την ανακοίνωση του Υφυπουργού για να κλείσουν γρήγορα-γρήγορα τις πόρτες τους στους φιλάθλους πριν προλάβουν να μπουν μέσα. Όλα αυτά, κύριοι, ναι είναι δείγματα προσωπικής ευθύνης η οποία έχει μάλιστα ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί