Καλοί μαθητές του Μητσοτάκη στη Λότζια: Ανήθικος χειρισμός αντιδημάρχου εν μέσω καραντίνας

Φαίνεται πως στο δήμο Ηρακλείου αποδεικνύονται καλοί μαθητές του Κυριάκου Μητσοτάκη… Όπως εκείνος, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, περνά όλα τα αντιδραστικά και αντιδημοκρατικά μέτρα και αποφάσεις, έτσι και στο δήμο Ηρακλείου προσπαθούν να ξεμπερδεύουν αυτή την εποχή με δύσκολα θέματα, που προκαλούν αντιδράσεις!

Για παράδειγμα, αύριο Τρίτη 21 Απριλίου (μπρρρ….) θα συνεδριάσει δια περιφοράς και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου για να “καθαρίσει” την υπόθεση της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς του Μασταμπά. Η πρόταση να πάει από τη μια πλευρά της Παρασκευοπούλου στην άλλη, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Σισαμάκης, φαίνεται ότι βρήκε την ευκαιρία να “λύσει” το θέμα ενώ οι διαφωνούντες είναι σε καραντίνα!

Σημείωση: η λαϊκή στην οδό Παρασκευοπούλου λειτουργεί περίπου… από την εποχή της πρώτης διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ!

Δεν ξέρω τί λέει ο δήμαρχος, αλλά η πρωτοβουλία του αντιδημάρχου του (και μάλλον υποψήφιου… έκπτωτου, κατά τη βάση της απόφαση του ΣτΕ για την ακύρωση της εκλογής του δημάρχου Γόρτυνας) είναι προφανές ότι έχει στοιχεία αντιδημοκρατικότητας, ανηθικότητας και… μπαμπεσιάς… Πάει να επιβάλλει κάτι για το οποίο υπάρχουν ήδη έντονες αντιδράσεις, ενώ περνά στη “ζούλα” την πρόταση για μεταφορά της λαϊκής σε μεγάλο και ελεύθερο σημείο, στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Για να δούμε μέχρι που θα φτάσουν οι αντιδημοκρατικοί και ανήθικοι χειρισμοί……

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί