Αυτή είναι… δήλωση πρωθυπουργού: Κάναμε μια συμφωνία, αλλά δεν ήταν συμφωνία! (βίντεο)

Την απάντηση έδωσε πριν από λίγο στη συνέντευξη της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τα ελληνοτουρκικά, χαρακτηρίζοντας θετικό βήμα την επιστροφή του Oruc Reis στην Αττάλεια, όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναφορά του σε έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία στο Βερολίνο.

Αν καταλάβατε, πάντως, την απάντηση, εξηγείστε και στους υπόλοιπους!

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

2 Άποψη για τα “Αυτή είναι… δήλωση πρωθυπουργού: Κάναμε μια συμφωνία, αλλά δεν ήταν συμφωνία! (βίντεο)”

 1. AvatarΔήμος Σθένης

  Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς που να μην καταλαβαίνει το πόσο ηλίθιος πρέπει είναι κάποιος που κάνει μια τέτοια δήλωση; Όμως αυτός που την έκανε είναι ένας περίεργος τύπος που θέλει να το παίζει κάτι σαν Πρωθυπουργός! Και το παίζει – στα σοβαρά τώρα -, πρωθυπουργός (εκπρόσωπος ολόκληρης χώρας σε διεθνή φόρα), αφού όλοι οι “συνομιλητές” του τον θέλουν για την “σπιρτάδα” του, την “επιχειρηματολογία” του και τη “σοβαρότητά” του!!!. Μόνο μαζί του – τον προτιμούν από οποιονδήποτε άλλον – για να μπορούν να κάνουν συμφωνίες, που δεν είναι συμφωνίες, αλλά πρακτικά (=γραπτά)_ μιας προφορικής συμφωνίας που όμως δεν αποτέλεσε μια συμφωνία, αλλά τα πρακτικά μιας συμφωνίας που σε καμία περίπτωση δεν ήταν συμφωνία, αλλά τα πρακτικά μιας προφορικής συμφωνίας…. Τρέμε Αϊνστάιν! Λέτε να έγινε τέτοια συμφωνία και για τα μεταχειρισμένα αεροπλάνα από τη Γαλλία; Μακάρι! Αλλά οι Γάλλοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι! Αυτά! Και πόσο ηλίθια πρέπει να νιώθει ένας λαός, μια χώρα, που του έδωσε το “ελεύθερο” να νομίζει πως είναι πρωθυπουργός του/της;

 2. AvatarAnti-logos

  Ο συμπαθής πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, τον οποίο δεν ειρωνεύομαι, πλην όμως “έγραψε” με εκείνες τις ανεπανάληπτες δηλώσεις του, ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ξεκάθαρος από τον Π/Θ(!) (θου κύριε…) στην προσπάθεια του να μας “εξηγήσει” τι έγινε στο “μυστικό δείπνο” της Γερμανίας.
  Προφανώς τα “Ά(Χ)ριστα” στελέχη και το πολυδιαφημισμένο υποτελικό κράτος, δεν μπορεί να καταλάβει, ή/και να τον προστατέψει.
  Μάθαμε τουλάχιστον, ότι αν κάποιοι κάνουν μια προφορική συμφωνία και μετά την “βάλουν” κάτω στο χαρτί και την υπογράψουν, τότε αυτή δεν είναι γραπτή συμφωνία(!)
  Δεν ξέρω αν λέγεται μυστική, αλλά Νηστική αποκλείεται με αυτά τα φαγανά.
  Ότι θα μαθαίναμε καινούρια πράγματα με δαύτους, το ξέραμε, ότι θα ξεχνούσαμε και αυτά που ξέρουμε όμως….. δεν….. δεν…..

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί

Το Candiadoc και οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του κράτους

Οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του τόπου στην επιστροφή τους στην κυβέρνηση, μέσω σειράς από πολιτικές απάτες, στοχεύουν, εκτός από το φαγοπότι και την ευνοιοκρατία, να εφαρμόσουν όλα εκείνα τα μέσα και μέτρα ώστε να μην υπάρχει κανείς να αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Έτσι εξαγοράζουν μέσα και συνειδήσεις. Και όσα δεν μπορούν να εξαγοράσουν, τα οδηγούν βίαια στην εξαφάνιση, μέσω οικονομικής ασφυξίας.
Το Candiadoc είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που αντιστέκεται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς που επιβάλλει μια ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι αυτό, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας με στόχο να σταματήσει να υπάρχει.

Θα τα είχαν καταφέρει οι «άριστοι» αν δεν υπήρχαν περισσότεροι από 50.000 πολίτες καθημερινά και πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε μήνα να στηρίζουν την προσπάθεια, ως ενεργοί αναγνώστες. Όλοι αυτοί που έχουν αναδείξει το Candiadoc από ένα περιφερειακό μέσο, σε μέσο πανελλαδικής απήχησης.
Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κρατά όρθια την ομάδα μας. Είναι η μεγάλη ηθική δύναμη που μας βοηθάει.
Όπως όμως είναι κατανοητό, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας προκαλούνται και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως είναι προφανές. Που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη διάθεση της ομάδας μας.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τεχνικό κομμάτι. Κι αυτό προσθέτει νέα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να τα αποκαταστήσουμε.
Σύντομα θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε με καλύτερους όρους, από κάθε πλευρά.
Επειδή, παρά τα προβλήματα, θα είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά: να λέμε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα, να καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς να στεκόμαστε «ουδέτεροι» ανάμεσα στην κοινωνία και τους καταστροφείς της.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης