Αυτή είναι… δήλωση πρωθυπουργού: Κάναμε μια συμφωνία, αλλά δεν ήταν συμφωνία! (βίντεο)

Την απάντηση έδωσε πριν από λίγο στη συνέντευξη της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τα ελληνοτουρκικά, χαρακτηρίζοντας θετικό βήμα την επιστροφή του Oruc Reis στην Αττάλεια, όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναφορά του σε έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία στο Βερολίνο.

Αν καταλάβατε, πάντως, την απάντηση, εξηγείστε και στους υπόλοιπους!

https://twitter.com/i/status/1305098998617960450

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Αυτή είναι… δήλωση πρωθυπουργού: Κάναμε μια συμφωνία, αλλά δεν ήταν συμφωνία! (βίντεο)”

  1. Anti-logos

    Ο συμπαθής πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, τον οποίο δεν ειρωνεύομαι, πλην όμως “έγραψε” με εκείνες τις ανεπανάληπτες δηλώσεις του, ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ξεκάθαρος από τον Π/Θ(!) (θου κύριε…) στην προσπάθεια του να μας “εξηγήσει” τι έγινε στο “μυστικό δείπνο” της Γερμανίας.
    Προφανώς τα “Ά(Χ)ριστα” στελέχη και το πολυδιαφημισμένο υποτελικό κράτος, δεν μπορεί να καταλάβει, ή/και να τον προστατέψει.
    Μάθαμε τουλάχιστον, ότι αν κάποιοι κάνουν μια προφορική συμφωνία και μετά την “βάλουν” κάτω στο χαρτί και την υπογράψουν, τότε αυτή δεν είναι γραπτή συμφωνία(!)
    Δεν ξέρω αν λέγεται μυστική, αλλά Νηστική αποκλείεται με αυτά τα φαγανά.
    Ότι θα μαθαίναμε καινούρια πράγματα με δαύτους, το ξέραμε, ότι θα ξεχνούσαμε και αυτά που ξέρουμε όμως….. δεν….. δεν…..

  2. Δήμος Σθένης

    Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς που να μην καταλαβαίνει το πόσο ηλίθιος πρέπει είναι κάποιος που κάνει μια τέτοια δήλωση; Όμως αυτός που την έκανε είναι ένας περίεργος τύπος που θέλει να το παίζει κάτι σαν Πρωθυπουργός! Και το παίζει – στα σοβαρά τώρα -, πρωθυπουργός (εκπρόσωπος ολόκληρης χώρας σε διεθνή φόρα), αφού όλοι οι “συνομιλητές” του τον θέλουν για την “σπιρτάδα” του, την “επιχειρηματολογία” του και τη “σοβαρότητά” του!!!. Μόνο μαζί του – τον προτιμούν από οποιονδήποτε άλλον – για να μπορούν να κάνουν συμφωνίες, που δεν είναι συμφωνίες, αλλά πρακτικά (=γραπτά)_ μιας προφορικής συμφωνίας που όμως δεν αποτέλεσε μια συμφωνία, αλλά τα πρακτικά μιας συμφωνίας που σε καμία περίπτωση δεν ήταν συμφωνία, αλλά τα πρακτικά μιας προφορικής συμφωνίας…. Τρέμε Αϊνστάιν! Λέτε να έγινε τέτοια συμφωνία και για τα μεταχειρισμένα αεροπλάνα από τη Γαλλία; Μακάρι! Αλλά οι Γάλλοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι! Αυτά! Και πόσο ηλίθια πρέπει να νιώθει ένας λαός, μια χώρα, που του έδωσε το “ελεύθερο” να νομίζει πως είναι πρωθυπουργός του/της;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί