Υποψήφια βουλευτής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής πέρυσι και στο μόρφωμα του Κασιδιάρη φέτος η … «διοργανώτρια συγκεντρώσεων γονέων» (Βίντεο)

Από τα Μέσα στα οποία φιλοξενούνται τόσο η ίδια η μέχρι πρότινος – τουλάχιστον – χρυσαυγίτισσα όσο και άλλοι της ίδιας συνομοταξίας αποκρύπτεται επιμελώς ότι ανήκουν στον ακροδεξιό – φασιστικό χώρο

Στη ναζιστική Χρυσή Αυγή έχει θητεύσει η προβαλλόμενη από τα ΜΜΕ ως «διοργανώτρια» των διαμαρτυριών ενάντια στις μάσκες στα σχολεία, Μαρία Θεοχαρίδου, όπως αποκαλύπτει ο «Ριζοσπάστης».

Η εν λόγω ήταν υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη συμμορία της Χρυσής Αυγής το 2019, όπως και με τη δημοτική παράταξη των ναζί το 2014, και σήμερα απολαμβάνει την υπερπροβολή της από διάφορα ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα αποκαλούν και «κίνημα» τις περιθωριακές συγκεντρώσεις στις οποίες πρωτοστατεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μ. Θεοχαρίδου, η οποία φαίνεται να έχει προσχωρήσει στο μόρφωμα του υπόδικου Κασιδιάρη, φιλοξενήθηκε για κάμποση ώρα σε απευθείας σύνδεση σε κεντρική ενημερωτική εκπομπή του «Mega». Κι αυτό την ίδια στιγμή που συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και διεκδικήσεις του κινήματος των υγειονομικών και των εκπαιδευτικών, για παράδειγμα, για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και ουσιαστικά μέτρα προστασίας του λαού, «θάβονται» συστηματικά.

Προκαλεί πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι από τα Μέσα στα οποία φιλοξενούνται τόσο η ίδια η μέχρι πρότινος – τουλάχιστον – χρυσαυγίτισσα όσο και άλλοι της ίδιας συνομοταξίας αποκρύπτεται επιμελώς ότι ανήκουν στον ακροδεξιό – φασιστικό χώρο. Μάλιστα, σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου φιλοξενήθηκε η παραπάνω «διοργανώτρια», οι συγκεντρώσεις ενάντια στις μάσκες και τα εμβόλια παρουσιάστηκαν ως «αυθόρμητες», θυμίζοντας ανάλογες πρωτοβουλίες από διάφορους «αγανακτισμένους κατοίκους» στον Άγιο Παντελεήμονα και την πλατεία Βικτώρίας στην Αττική, για παράδειγμα, οι οποίοι ήταν φασιστοειδή που απολάμβαναν την κάλυψη από αρκετά ΜΜΕ αλλά και την ασττυνομία για να χύνουν το δηλητήριό τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί