Φωτοτυπίες και… παγουρίνο!

Η Διαμαντοπούλου έφαγε τη … σκόνη της Κεραμέως!!! Φωτοτυπίες η Αννούλα, … παγουρίνο –χορηγούμενα κιόλας- η Νίκη!!! Κι αυτό είναι ένα πρώτης τάξεως «μάθημα» για εκείνους που ισχυρίζονται ότι τα έχουμε δει όλα!!!

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα! Αφήστε δε που στη «στατιστική» η Νίκη ξεπέρασε και τους δημοσκόπους του… ΣΚΑΪ! Που θα πουν τα «γατάκια» ότι είναι πολλοί μαθητές ανά τάξη! Μετά τον εμφύλιο πόλεμο ήταν πολύ περισσότεροι οι μαθητές και πολύ λιγότεροι οι εκπαιδευτικοί, αλλά οι «σκευωροί» κάνουν ότι δεν ξέρουν!

Δεκαεπτά παιδιά ανά τμήμα και δέκα παγουρίνα ανά δέκα τετραγωνικά, χώρια τις μάσκες που μπορεί να ράψει η εταιρεία της πιο … «κομψής» εθνικής μοδίστρας μας! Η ελληνική εκπαίδευση έχει φύγει έτη φωτός μπροστά! Δεκαεπτάρια τμήματα, παγουρίνο, φραπεδιέρες για τα παιδιά λυκείου γενικά τα πράγματα πάνε καλά!

Δεν είναι  υπουργός απολύτως σίγουρη πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, αφού μπορεί 7 Σεπτέμβρη, στο τραπέζι είναι και η 14η ίσως και αργότερα, μπορεί και καθόλου! Επίσης δεν είναι και πολύ σίγουρο, αν θα υπάρχουν καθηγητές, αλλά εξίσου σαφής ήταν και για την Ακαδημαϊκή χρονιά. Μπορεί να ανοίξουν τα πανεπιστήμια, μπορεί η εξεταστική να γίνει τηλεφωνικά, ραδιοφωνικά, ιντερνετικά ή να γίνει με τηλεπάθεια! Ο αοιδός κάποτε έκανε … έρωτα με τηλεπάθεια, ετούτοι δεν μπορούν να κάνουν μια εξεταστική;

Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το «επιτελικό» κράτος έχει φοβερά αντανακλαστικά και εμπνέει την «ασφάλεια» και τη «σοβαρότητα» που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί που ζούμε!

Ευτυχώς που είναι «ετούτοι» κι όχι οι «άλλοι»! το λέει κι ο … Αρκάς!

Ο παγουρίνος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί