Π. Πολάκης: Ιδού η «αριστεία» της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Συνταξιούχος ΕΠΟΠ, χωρίς πτυχίο, αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Λάρισας

“Η «αριστεία» που έταζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που τελικά αντιμετωπίζει ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος το κράτος ως υπηρεσία «σίτισης» των κολλητών της οικογένειας!”

Την «αριστεία» που διακατέχει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αρχής γενομένης του διορισμού του διοικητή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για νέο, αντίστοιχο περιστατικό στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει, ένας συνταξιούχος ΕΠΟΠ διορίστηκε αντιπρόεδρος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, «χωρίς πτυχίο,  με μόνο προσόν τα τοπικά κομματικά ένσημα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook.

Συγκεκριμένα, γράφει:

Η «μαύρη κωμωδία» που ξεκίνησε με το διοικητή της Καρδίτσας συνεχίζεται εν μέσω κορωναϊού με νέο διορισμό αντιπροέδρου στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ενός συνταξιούχου ΕΠΟΠ (οπλίτη πενταετούς υποχρέωσης) ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ, με μόνο προσόν τα τοπικά κομματικά ένσημα. Η «αριστεία» που έταζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τελικά αντιμετωπίζει ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος το κράτος ως υπηρεσία «σίτισης» των κολλητών της οικογένειας!!! Που είναι τώρα τα τσογλάνια των ΜΜΕ που είχαν βαφτίσει «βουλκανιζατερα» τον ΤΕ μηχανολόγο μηχανικό Μπαμπη Πανοτοπουλο διοικητή του νοσοκομειου Σαντορίνης;;;; Ουστ αχρείοι!! ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ….και για να μην ξεχνιόμαστε η άλλη φορά θα είναι ΑΛΛΙΩΣ….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί