Συγκλονίζει το μήνυμά Κρητικιάς: Μετά το τροχαίο του γιού μας διαλύσαμε σαν οικογένεια, ο πατέρας έδωσε τέλος στη ζωή του

(φωτογραφία αρχείου)

Συγκλονίζει με το μήνυμά της μία Χανιώτισσα ο γιος της οποίας πριν 19 χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να παλεύει για χρόνια στα νοσοκομεία.

Διαβάστε την ιστορία της την οποία μοιράστηκε με τον Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης.

“Πριν 19 χρόνια ο γιος μου στην Κισσαμο Χανίων είχε ένα σοβαρό τροχαίο από ότι μας είπαν κάποιοι στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιον που του έκλεισε τον δρόμο έπεσε πάνω σε ένα καφαο του Ο Τ Ε το αποτέλεσμα; ΜΕΘ αγώνας ζωής και θανάτου. Η αποκατάσταση πόντος πόντος παλεύουμε ακόμα με φρικτούς πόνους από τα κατακάθια που έμειναν Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σαν οικογένεια διαλυσαμε με τον πατέρα να δινει τέρμα στην ζωή του και εγώ σαν μάννα να έχω την υποχρέωση να παλέψω για να δω το παιδί μου να μην πονάει αν το καταφέρω ποτέ. Σας παρακαλώ οσοι κρατάτε τιμόνι όπως και να λέγεται τι μηχανή τι αυτοκίνητο προσοχή η ζωή αξίζει πολύ’ μην καταστρέφετε την ζωή σας και τις οικογένειές σας”.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί