Μαζικά ρουσφέτια από την ΥΠΕ Κρήτης: “Η σιωπή μου – και των καλοπληρωμένων ΜΜΕ – προς απάντησή σας…”

Η λαλίστατη, στην πρώτη αποκάλυψη του Candiadoc για τον διορισμό της αδερφής της στην ίδια την υπηρεσία της, διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ (Κρήτης) Ελένη Μπορμπουδάκη, τώρα δεν μίλησε καν. Δεν έκανε τον κόπο καν να ψελλίσει μιαν απάντηση για τους προκλητικούς διορισμούς, τα στοιχεία των οποίων αποκαλύψαμε πριν 2 ημέρες. Διορισμούς ακόμα και μεταξύ τους συγγενών, με μια μια και μόνο ηλεκτρονική αίτηση, χωρίς άλλη διαδικασία.

Δείτε: Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Ίσως, μετά την αντίδρασή της στην πρώτη αποκάλυψη για την αδερφή της, κάποιοι τη συμβούλευσαν να μην “τσιμπάει” και να μας αγνοεί! Είναι τακτική άλλωστε αυτή από πολλούς “ιδιοκτήτες”, που συνήθως αντί απαντήσεων μάς οδηγούν στα δικαστήρια (για να αθωωθούμε, καθώς ουδέποτε παρουσιάσαμε το παραμικρό χωρίς απόδειξη).

Δείτε την πρώτη αποκάλυψη

Δείτε: Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα)

Δείτε και την απάντηση της κ. Μπορμπουδάκη που παραδέχτηκε ότι προσέλαβε την αδερφή της (η οποία στη συνέχεια παραιτήθηκε) αλλά μας επιτέθηκε επειδή προφανώς θεωρεί ότι ήταν… “δικαίωμά της” να το κάνει: Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Φυσικά ούτε στην πρώτη αποκάλυψη ούτε σ’ αυτή για τους μαζικούς διορισμούς όταν ήμασταν κλεισμένοι σπίτι, τα χρυσοπληρωμένα – σε Κρήτη και λοιπή Ελλάδα- μέσα θεώρησαν ότι έπρεπε να κάνουν την παραμικρή αναφορά. Αυτά που μας τονίζουν ότι ο Πολάκης καπνίζει και ο Παπαδημούλης είναι πλούσιος (χωρίς βεβαίως να κλέψει, όπως οι προστάτες τους).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί