Ευχαριστίες του δήμου Μαλεβιζίου

Με δωρεά ενός οχήματος από την Toyota Παπακαλιάτης Α.Ε. ενισχύθηκε ο Δήμος Μαλεβιζίου, αξιοποιώντας την αγαστή συνεργασία της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς, που προχώρησε σε δωρεά 150 οχημάτων προς τους Δήμους για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα  κατά του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Μαλεβιζίου απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην Toyota Παπακαλιάτης A.E. για την ευγενική δωρεά και τη συμβολή της εταιρείας με αυτήν τη δράση στη μάχη με τον κορωνοϊό. Το όχημα της Toyota Παπακαλιάτης ενίσχυσε ήδη τόσο το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που υλοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου, όσο και τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Αυτό το όχημα θα φτάσει στο κατώφλι ανθρώπων ευάλωτων, που περιμένουν τη «Βοήθεια στο Σπίτι» για τα φάρμακά τους, τα τρόφιμά τους, για μια ανθρώπινη καλημέρα! Ευχαριστούμε θερμά την Τoyota Παπακαλιάτης Α.Ε. για την ευγενική δωρεά, γι’ αυτή τη «συμμαχία αγάπης» στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό».

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος Μαλεβιζίου και προς τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας, με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα να ευχαριστεί και προσωπικά τον Πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη.

Ο Α.Ο. Δαμάστας διέθεσε για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών του Μαλεβιζίου αυτοκίνητο και οδηγό, καλύπτοντας παράλληλα τις δαπάνες καυσίμων για όλη την περίοδο ισχύος των έκτακτων  μέτρων κατά του κορωνοϊού. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που ενισχύει το στόλο των κοινωνικών δομών του Δήμου,  ως αρωγή στο κοινωνικό έργο που προσφέρει σε ευάλωτες ομάδες, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Ήδη το αυτοκίνητο του Α.Ο. Δαμάστας αξιοποιήθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί στις διανομές προϊόντων, καθώς ο Δήμος Μαλεβιζίου παραδίδει πόρτα – πόρτα τρόφιμα και φάρμακα σε όλες τις δημοτικές ενότητες, για την ενίσχυση απόρων αλλά και ατόμων που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Το αυτοκίνητο του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας δε θα καλύψει απλά χιλιομετρικές αποστάσεις, αλλά κυρίως τις κοινωνικές και συναισθηματικές αποστάσεις, που δυστυχώς έχουν μεγαλώσει λόγω του κορωνοϊού. Ευχαριστώ θερμά την ομάδα της Δαμάστας που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσφέρει με ευαισθησία πολύτιμη αρωγή στο έργο των κοινωνικών μας υπηρεσιών. Ενισχύεται η διανομή τροφίμων και φαρμάκων πόρτα – πόρτα σε ευπαθείς και ευάλωτες οικογένειες». 

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί