«Μένω σπίτι» και … δεν ξεχνώ …*

…ρε ξεφτίλες **

Άκουσα προχθές το «διάγγελμα», τις παραινέσεις τους (Μαρέβα, δεν σε ακούω) και σήμερα τις δηλώσεις τους… Ρε ξεφτίλες ούτε στην διάρκεια του «ακήρυκτου πόλεμου», τουλάχιστον από φόβο, δεν ερυθριάτε.

Εσείς ρε ξεφτίλες συνεχίστε να υπηρετείτε-πριμοδοτείτε τους πατρόνες σας.

Δίδετε 2 δις επιλεκτικά στο λαό… είναι ψίχουλα. Δεν θέλουμε φιλανθρωπία.

Δεν μπορείτε και δεν θέλετε να δώσετε «Κοινωνικό και Αλληλέγγυο Κράτος», έχετε ακροδεξιά ρότα πλεύσης και φασιστικά εργαλεία για την υλοποίηση των πολιτικών σας.   

Έχετε δώσει 240 δις στις «Τράπεζες» και στην «Ιερά Σύνοδο» την ανοχή και τις παραινέσεις (φιλάκια). Συνεχίζετε να εφαρμόζετε το σχέδιο για την «Ελλάδα των Πολιτών με μισθό 400ευρώ».

Εσείς ρε ξεφτίλες στην εποχή του κορονοϊoύ απευθύνατε κάλεσμα, για εργασία στο ΕΣΥ, στους υγειονομικούς υπαλλήλους με μισθό 650 ευρώ. Ξεφτίλες είσαστε και ξεφτίλες θα μείνετε, να πουλάτε αλοιφές και μαντζούνια.

Το πρώτο παπαγαλάκι ήταν ο Κυριάκος, σήμερα «…θα μεριμνήσω προσωπικά…». Ο κ. Πρωθυπουργός «έχω να κυβερνήσω και μια χώρα» (γέλια …).

Νεοφιλελέδες και φασίστες Παπαδημητρίου και Μπογδάνο (βολευτές) κ.ά. που κρύβεστε ρε ξεφτίλες …;   χειροκροτείτε το ΕΣΥ!            

Μονεταριστές και νεοφιλέλεδες από κούνια, μην τολμήσετε να κάνετε νέο διάγγελμα από το «Καστελόριζο».

Εμείς τιμούσαμε και τιμάμε όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ και κάθε εργαζόμενο.

Ο λαός είναι ενωμένος, κάνει το καθήκον του. 

**Τέλος η αστική ευγένεια.

Οι Εισαγγελικοί λειτουργοί σε ποια χώρα ζουν, δεν ακούν τις απάτες που διαπράττουν οι ξεφτίλες; (περιπτώσεις Αδώνιδοκαπιταλισμού, Βελοαλοιφές, Βρουτσοεργασία, Αμβροσιοαγίασμα  κ.λπ.)

«Μένω σπίτι»

Γιώργος Μιχ. Βασιλείου

*Βγάζουν και γλώσσα οι ξεφτίλες

Καρτερός Θανάσης

Πηγή: Αυγή 05-09-2015

Ε, λοιπόν, αυτοί θα μας τρελάνουν. Αυτοί, δηλαδή όλος ο καλός ο κόσμος που κυβερνά σαράντα χρόνια. Και τα πέντε των Μνημονίων. Και κάποιοι νεάζοντες μαζί, που παριστάνουν τους νεοσσούς της μεταρρύθμισης, τρομάρα τους. Σαράντα χρόνια γαμούν και δέρνουν και τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν την ανεργία, τη φτώχεια, το ρουσφέτι, τη γραφειοκρατία, τα προβλήματα της Παιδείας και της Υγείας, το κράτος-τέρας που άλλους τρώει και άλλους ταΐζει.

Αυτοί είναι αθώοι. Δεν ξέρουν τίποτε για τον φόνο που συντελέστηκε σε κοινή θέα. Δεν ξέρουν πως ό.τι άσχημο κινείται, πετάει, έρπει ή τρυπώνει στη σημερινή Ελλάδα αυτοί το γέννησαν και το ανάθρεψαν. Δεν ξέρει, τζάνεμ, ο Μεϊμαράκης τι γινόταν με τα υποβρύχια, με τη Ζίμενς, με τα μοναστήρια και τα λιβανιστήρια. Με το ρουσφέτι και το ντοβλέτι. Ούτε ο Σαμαράς ξέρει. Ούτε η Ντόρα, ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Κυριάκος.

Δεν ξέρουν ότι η ανεργία, και η φτώχεια, και το κράτος-τέρας, έργο τους είναι. Και η ευλογία των Μνημονίων τούς ανήκει. Και το εργασιακό καθεστώς αυτοί το έκαναν ζούγκλα. Και όλα τα αρχικά της χαράς -ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, ΕΕΤΗΔΕ κ.λπ.- δική τους πατέντα είναι. Και τις συντάξεις αυτοί τις ρήμαξαν. Και τους μισθούς. Και οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα, και στον ιδιωτικό, και τα καρτέλ, και η διαπλοκή, και η φοροδιαφυγή, και-και-και, δικά τους είναι.

Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες έχτισαν το καθεστώς που καταρρέει και απειλεί να μας θάψει. Αλλά βγάζουν και γλώσσα οι ξεφτίλες: Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ! Και κοστολογούν κιόλας τι μας στοίχισε η κυβέρνηση της Αριστεράς. Σε εφτά μήνες! Για την καταστροφή, τον θάνατο, την αδικία, τη δυστυχία, τη σαπίλα, που προκάλεσαν σαράντα χρόνια οι ίδιοι, τσιμουδιά.

Φορτώθηκε η Αριστερά να καθαρίσει την κόπρο τους και την κατηγορούν ότι μυρίζει!

Αυτό πια δεν είναι απάτη, ψέμα, θράσος, συκοφαντία, ατιμία.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί