Click Way… Ανέμελη Κυβέρνηση

Ακούω, διαβάζω… Ανακαλύφθηκε το εμβόλιο για τον Covid-19, οσονούπω Α δ ε ι ο – δ ο τ ε ί τ α ι.  Θα έρθει και στην Ελλάδα, το έχει φροντίσει ήδη η ανέμελη Κυβέρνηση.

Δεν είμαι Γιατρός ούτε Υγειονομικός, προσπαθώ να σκέφτομαι ορθολογικά σύμφωνα με τις θέσεις-γνώμες όλων των “Ειδικών Επιστημόνων”.

Η Επιστήμη προκειμένου να φτιάξει το εμβόλιο έχει ανακαλύψει και αναλύσει κάθε αίτιο που προκαλεί τη νόσο. Συνεπώς ανακάλυψε την ΙΑΣΗ (γιατρειά) δηλαδή το ΦΑΡΜΑΚΟ.

Το Ε μ β ό λ ι ο   προλαμβάνει… “προσέχω για να έχω”. “Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. “Συν Θεό και χείρα κίνει”.

H ανέμελη Κυβέρνηση αφήνει χωρίς φάρμακο τους πολίτες να νοσούν στις Κλινικές;

Ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι υπερήλικας; δεν έχει υποκείμενα νοσήματα; δεν συναναστρέφεται με πλέον των 9 ατόμων; (12 δωμάτια για την νοσηλεία του).

Το  φ ά ρ μ α κ ο  ήρθε από τις USA, σε 5 ημέρες πήγε στο “σπίτι” του, επικοινωνεί και διοικεί το “περιβάλλον” του.

Ανέμελη Κυβέρνηση, φέρε πρώτα το  ΦΑΡΜΑΚΟ, 600.000.000ευρώ έκοψες από τον προϋπολογισμό του Ε.Σ.Υ.  Γιατί πανδημία δεν έχουμε;

Το έγκλημα δεν είναι στιγμιαίο, είναι  δ ι α ρ κ έ ς  και κατ’ εξακολούθηση κ. Μητσοτάκη. ΑΝΕΜΕΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, «δολοφονείς» τους Πολίτες. Click Way.

Γιώργος Μιχ. Βασιλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί