Η κλήρωση της φορολοταρίας – Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Για τον Φεβρουάριο

Διεξήχθη από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η κλήρωση για την φορολοταρία Ιανουαρίου, που αφορά στις αποδείξεις με κάρτες του Ιανουαρίου 2020. Σε κάθε φορολοταρία 1.000 φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ, ενώ τα συγκεκριμένα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο Taxis να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Μία άποψη για το “Η κλήρωση της φορολοταρίας – Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ”

  1. AvatarAnti-logos

    Φίλοι μου, οι οδηγίες που δίνετε δεν είναι ακριβείς. Πράγματι, έτσι λειτουργούσε παλιότερα. Εκτός αν εγώ για κάποιο λόγο …..εξαιρέθηκα(!) Οι κληρώσεις που φαίνονται στην εφαρμογή, στον λογαριασμό μου, είναι μέχρι τον ….Απρίλιο του ’19.
    Νομίζω ότι η “διαφάνεια” που αστράφτει σε κάθε τομέα της νέας κυβέρνησης, πήρε μπάλα ΚΑΙ αυτή τη διαδικασία.
    Ελέγξτε το και εσείς, αλλά από ότι είδα, η κλήρωση γίνεται(?) και ΑΝ είσαι στους “τυχερούς”, λαμβάνεις μήνυμα. Φαντάζομαι, οι “τυχεροί” θα είναι ΠΑΛΙ τα “δικά μας παιδιά”…. (Σόι-μπλε…)

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί