Ελεύθερος μετά την κατάθεσή του ο οδηγός της φονικής Corvette

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η κατάθεση του ιδιοκτήτη και οδηγού της πολυτελούς μαύρης Corvette, ο οποίος παρέσυρε, σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Δείτε: Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε ο οδηγός της μοιραίας Corvette που σκότωσε τον 25χρονο

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 40χρονος επιχειρηματίας, κατά την κατάθεσή του, υποστήριξε ότι σοκαρίστηκε από το τροχαίο και για τον λόγο αυτό εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης. «Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο» φέρεται να δήλωσε.

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του, καθώς είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί