Ομιλία του Ν. Παππά το βράδυ στην Ανδρόγεω – To πρόγραμμα περιοδείας του στο Λασίθι

Ο Τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από τους Νίκο Σκορίνη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης και Αλέξη Χριστόπουλο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Οργανωτικού Γραφείου βρίσκεται σήμερα Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, στο Ηράκλειο. Το πρωί παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ακολουθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ενώ το απόγευμα στις 7 θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα Μανόλης Καρέλλης (Ανδρόγεω) με θέμα: “Ανάπτυξη, Βιώσιμη- Δίκαιη- Περιφερειακή“.

Στον ίδιο χώρο, πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα κοπεί η πίτα της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτής Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο περιοδείας στην Ανατολική Κρήτη, θα επισκεφθεί το νομό Λασιθίου και θα έχει επαφές με επαγγελματικούς φορείς και θα μιλήσει σε ανοιχτ΄ή πολιτική συγκέντρωση στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Ώρα 11.00 Συνάντηση με  τη Δ. Ε. Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Ώρα 12.00 Συνάντηση με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου. 

Ώρα 13.00 Οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν για την διεύρυνση και την πορεία για το 3ο Συνέδριο. Συζήτηση στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Ώρα 18.00 Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο Καβουσίου και ελαιουργικούς συνεταιρισμούς της περιοχής για τα ιδιαίτερα προβλήματα του χωριού.

Ώρα 20.00 Κοπή πίτας της Ο. Μ. Ιεράπετρας στο Κέντρο “Σιρόκο”.

Ώρα 20.30 Πολιτική Ομιλία.

Ώρα 21.30 Συνεστίαση της Ο. Μ. Ιεράπετρας.

“Καλούμε όλους τους φίλους, μέλη, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να παραβρεθούν”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Δείτε ακόμη: Ν. Παππάς από το Ηράκλειο: Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί