Παρασκεύαζαν και διακινούσαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη

Εργαστήριο παρασκευής και αποθήκευσης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (Shisha) εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών.

Προηγήθηκε έρευνα με κατάλληλη αξιοποίηση και ανάλυση στοιχείων, που οδήγησαν στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, δύο ανδρών και μιας γυναίκας.

Όπως προέκυψε, χρησιμοποιούσαν κατοικία στο κέντρο της Αθήνας ως εργαστήριο παρασκευής και αποθήκευσης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.

Σε έρευνα πρωινές ώρες της Τρίτης στους χώρους της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 3,5 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, εξοπλισμός εργαστηρίου παρασκευής της, 60 χάπια μεθαδόνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία πλαστικά δοχεία με υγρό και 50 γραμμάρια σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, πιστόλι ρέπλικα με γεμιστήρα, τέσσερα φυσίγγια, μαχαίρι, έξι κινητά τηλέφωνα και 200 ευρώ.

ΕΛΑΣ

Βρέθηκαν επίσης 41 ταξιδιωτικά έγγραφα ελληνικών και αλλοδαπών Αρχών και δύο άδειες ικανότητας οδήγησης αλλοδαπών Αρχών, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, είναι προϊόντα κλοπής.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για κλοπή.

Οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί