Ελλάδα: Θρίλερ με την εξαφάνιση 17χρονης και της μητέρας της

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας από την Κατερίνη. Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε: Ελλάδα: Εξαφανίστηκε 17χρονη μαζί με τη μητέρα της

Η γιαγιά της 17χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό στην οικογένεια αλλά προέβη και σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που θέτει σε νέο πλαίσιο τις έρευνες. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας ήταν ένα τηλεφώνημα που έκανε στον σύζυγό της. 

Η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον έκτο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της, σύμφωνα με το Star.

Η εξαφάνιση σημειώθηκε στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα που ήταν και τα γενέθλια της Μαρίας – Ιωάννας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γιαγιά της 17χρονης υποστήριξε ότι η μητέρα ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι. Μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκείνη δε της χάλασε χατίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες υποστήριξαν ότι η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Νέα ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί