Δωροδοκούνται πολιτικοί; Λεπτομέρειες…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι tzanakis-michalis-new.jpg

Του Μιχάλη Τζανάκη

Για όσους ξαφνιάστηκαν με τις δηλώσεις Άδωνη ότι «η NOVARTIS μπορεί να δωροδοκεί γιατρούς και πολιτικούς (μπα δεν το πιστεύω), αλλά σώζει ζωές, μάλλον αυτοί δεν έχουν επαφή με την … κοινή λογική!!!»

Ο Άδωνης λέει αυτό που λένε πολλοί, ή μάλλον εκφράζει αυτό που κάποιοι το λένε χαμηλόφωνα κι αυτός γίνεται  «φωνή» τους που για λόγους διάφορους αυτοί καταπνίγουν! Η άποψη πάντως που «ζυγίζει» τα θετικά και τα αρνητικά προκειμένου να νομιμοποιήσει καθετί επιλήψιμο δεν είναι νέο, ούτε πρωτοτύπησε ο εν ενεργεία υπουργός!

«Η Χούντα ήταν καθεστώς αυταρχικό, ανελεύθερο, καταπιεστικό αλλά όλα κι όλα…

Έκανε «έργα», είχαμε «ασφάλεια» εξ ου και το περίπου απόφθεγμα «α, ρε χούντα που μας χρειάζεται!!!»

Ο Μεταξάς; Εντάξει ήταν φασίστας, αλλά είπε το «ΟΧΙ» και ίδρυσε και το … ΙΚΑ!!!

Οι Γερμανοί ναζί; Έκαναν θηριωδίες, αλλά μπορεί αν επικρατούσαν στον πόλεμο να είχαμε και τάξη και πρόγραμμα στη ζωή μας! Άσε που ο Χίτλερ δημιούργησε και τα αυτοκίνητα VW!!!

Αυτός ή ο δείνα δήμαρχος, βουλευτής, πολιτικός που έχει εμπλακεί το όνομά του σε περίεργες υποθέσεις ή ακόμα αποδεδειγμένα έχει ευθύνη για σκάνδαλα;

Οκ, «έφαγε», έκλεψε, αλλά έκανε και … έργο!!!

Από τα παραπάνω και άλλα πολλά παραδείγματα που για οικονομία χρόνου και χώρου δεν αναφέρονται, η «κοινή λογική» του «νοικοκυραίου» μικροαστού που θέλει πρωτίστως την ησυχία του και τηρεί απαρέκκλιτα τις παραδόσεις … του «μικροαστισμού» του, δικαιολογεί τα πάντα! Και τα σκάνδαλα και τη διαφθορά και το φασισμό και το ναζισμό, αρκεί να προκύπτει από όλα αυτά κάτι «καλό»!!! Αν, ρωτάτε «καλό» για ποιον άραγε(;) θα σας παραπέμψω σε αυτούς που επικαλούνται αυτά τα τρομερά … επιχειρήματα!

Μέχρι να απαντηθούν ωστόσο αυτά, ας αποδεχτείτε τα πάντα περίπου ως φυσιολογικά! Άλλωστε μια «ζωή την έχουμε», γιατί να ταλαιπωρούμαστε με τέτοιες … λεπτομέρειες;

Δείτε: Novartis: Οι αποδείξεις του σκανδάλου, από τα στοιχεία του FBI- Το ντοκιμαντέρ της ελβετικής tv με μετάφραση

Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη: Η Novartis δίνει μίζες σε πολιτικούς, αλλά σώζει και κόσμο! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί