Σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης από την TP-Link για επαγγελματίες στο Ηράκλειο

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, διοργανώνει 26, 27, και 28 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, Κρήτης, τα πιστοποιήσιμα διαδραστικά εργαστηριακά σεμινάρια, τεχνικής κατάρτισης, για επαγγελματίες με την επωνυμία TPNT-TP-Link Network Training για 3 διαθέσιμες ημερομηνίες. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν αλλά και  να βιώσουν οι συμμετέχοντες, τις δυνατότητες που προσφέρουν οι επαγγελματικές λύσεις της TP-Link. 

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες για να εκπαιδευτούν, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και την τεχνική κατάρτιση τους πάνω στις βασικές λύσεις Pro-Networking της TP-Link. Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της εταιρείας και  να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες για τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχείρησής τους, προτείνοντας το κατάλληλο προϊόν της TP-Link σε κάθε περίπτωση. 

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ. Σταμάτης Ηλιού, Senior B2B Sales Executive, Ελλάδας και Κύπρου και Κώστας Βαλούρδος, Senior Technical Support Engineer, Ελλάδας και Κύπρου. 

Το σεμινάριο θα είναι μία πρακτική και διαδραστική εμπειρία, επαγγελματικών λύσεων δικτύωσης και απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, την υλοποίηση/εγκατάσταση και συντήρηση τεχνολογικών έργων σε επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TPNT-TP-Link Network Training: 

https://www.tp-link.com/gr/press/news/18271/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί