Πώς απαντά ο δήμαρχος Ηρακλείου στην παρέμβαση του Candiadoc- Τί λέει για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και το ΚΤΕΛ

Απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ότι απαξιώνει τη δημόσια κριτική, ειδικά, όπως είπε πριν λίγο, από το Candiadoc. Ο κ. Λαμπρινός, μετά το σχόλιο του Candiadoc “Αυτά είναι δείγματα αυταρχισμού και αλαζονείας, κύριε Δήμαρχε…” επικοινώνησε με τον Αλέκο Ανδρικάκη, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε υποτίμησε τη δημόσια κριτική, ούτε θα το κάνει, ειδικά από το Candiadoc. “Όλα τα διαβάζω, όλα τα κατανοώ και τα παίρνω υπόψη μου”, σημείωσε, προσθέτοντας ότι συχνά δεν έχει τη δυνατότητα και λόγω χρόνου να απαντήσει.

“Μακριά από μένα διάθεση αλαζονείας και απαξίωσης”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι πάντα η κριτική, ακόμα και αυστηρή, βοηθάει.

Για το θέμα του ΚΤΕΛ και της δήλωσης που εμφανίστηκε να κάνει για την παραχώρηση των δυο ηλεκτροκίνητων λεωφορείων που προμηθεύεται αρχές του 2020 ο δήμος, σημείωσε ότι δε θα δοθούν στο ΚΤΕΛ παρά μόνο για τη δοκιμαστική λειτουργία, καθώς μόνο εκείνο μπορεί να τα θέσει σε κυκλοφορία στην πόλη. Παράλληλα διέψευσε ότι είπε πως δεν ενδιαφέρει το δήμο να δημιουργήσει έναν φορέα δημοτικής συγκοινωνίας στο Ηράκλειο. “Είναι στα ενδιαφέροντά μας και είναι ένα δύσκολο θέμα, το οποίο μελετούμε”, τόνισε.

Δείτε: Κύριε δήμαρχε Ηρακλείου, πάμε για ένα δεύτερο σκάνδαλο υπέρ του ΚΤΕΛ του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί