Πρόγραμμα υποτροφιών από τα διαγνωστικά κέντρα Biomedigen

Πρόγραμμα υποτροφιών ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 τα διαγνωστικά κέντρα Biomedigen, με σκοπό να μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά νέους ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέσα από τις σπουδές τους.

Δείτε τί αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Biomedigen, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους, ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ένα πρόγραμμα υποτροφιών για να μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά νέους ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέσα από τις σπουδές τους. Η παιδεία άλλωστε, είναι δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει κατά το παρελθόν και ο Πλάτων. Έτσι λοιπόν, πρώτος αποδέκτης υποτροφίας είναι ο Κωνσταντίνος. Η επιλογή του Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε ύστερα από κλήρωση στην οποία έλαβαν μέρος όλοι όσοι διενήργησαν εξετάσεις σε οποιοδήποτε Διαγνωστικό μας Κέντρο και δήλωσαν συμμετοχή. Στο επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν και άλλες υποτροφίες με την ίδια ακριβώς διαδικασία για τις οποίες θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

Κωνσταντίνε συγχαρητήρια!! Από όλη την ομάδα των Διαγνωστικών μας Κέντρων, έχεις τις θερμότερες ευχές για μια ανοδική και δημιουργική πορεία. Θα βρισκόμαστε δίπλα σου για να επιτύχεις όλους σου τους στόχους.

Σε όλους εσάς, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί