«Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη»: Σε εξέλιξη η διαδήλωση για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Ζακ

Συγκέντρωση και πορεία, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας με βασικό αίτημα την απονομή δικαιοσύνης για το άγριο λιντσάρισμα μέχρι θανάτου, που υπέστη ο Ζακ Κωστόπουλος πριν από ακριβώς έναν χρόνο.

Στη συγκέντρωση που διοργανώνουν η πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie και η ανοιχτή συνέλευση για τον Ζακ/τη Zackie, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου, συμμετέχουν εκατοντάδες φίλοι του Ζακ, πολίτες, ακτιβιστές, μέλη της LGBTQ κοινότητας.

Η προσυγκέντρωση έχει ξεκινήσει από τις 14:00 στη Γλάδστωνος, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα, και ενημέρωση – συζήτηση στην πλατεία Συντάγματος. Νωρίτερα μπροστά στο κοσμηματοπωλείο όπου δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος, πραγματοποιήθηκαν δράσεις, με σπρέι και πανό, ενώ κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνει και η Διεθνής Αμνηστία, που σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι πάρα πολλά τμήματα σε όλο τον κόσμο θα διοργανώσουν παρεμβάσεις και δράσεις με αφορμή την επέτειο, καλώντας στην υπογραφή της έκκλησης προς τα ελληνικά Υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Justice ForZakZackie@justice4zak

Οργή και θλίψη.
Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.
Ένας χρόνος αγώνα.
Στη συγκέντρωση για το Ζακ στη Γλάδστωνος. via @ChristosXanthak #Justice4ZakZackie

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter

53:34 μ.μ. – 21 Σεπ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Justice ForZakZackie

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί