Νεκρός 52χρονος στα κρατητήρια του Λιμεναρχείου Ελευσίνας

Νεκρός βρέθηκε ένας 52χρονος αλλοδαπός στον χώρο προσωρινής κράτηση του Λιμεναρχείου Ελευσίνας. Αν και σύμφωνα με το λιμενικό τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοκτονία αναμένεται να γίνουν έρευνες ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Ο 52χρονος άνδρας είχε συλληφθεί το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από την καταγγελία 41χρονης γυναίκας, σύμφωνα με την οποία προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της, ενώ η ίδια καθόταν σε τοίχο στην οδό Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα.

Ο φερόμενος ως δράστης, αναγνωρίστηκε από την 41χρονη γυναίκα και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος ζήτησαν μάλιστα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών να εξετάσει τόσο την παθούσα όσο και τον κατηγορούμενο, από τον οποίο μάλιστα ελήφθη γενετικό υλικό.

Σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί ο 52χρονος να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αλλά, σύμφωνα με τους λιμενικούς, εντοπίστηκε νεκρός στην τουαλέτα με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του και δεμένο από επιτείχιο σωλήνα.

Αν και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο άμεσα, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας διενεργεί έρευνες για την υπόθεση θανάτου του 52χρονου, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή για να διασαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου του αλλοδαπού άνδρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί