Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το φονικό στον Τσούτσουρο – Στον εισαγγελέα η 44χρονη κατηγορούμενη

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία, σχετικά με την δολοφονία του 53χρονου άνδρα στον Τσούτσουρο.

Δείτε: Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 53χρονου τη νύχτα- Συνελήφθη η σύζυγός του

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Συνελήφθη, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα  σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 44χρονη αλλοδαπή  κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 56χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα, η 44χρονη με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 56χρονο.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ιατροδικαστής και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου   ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στον εισαγγελέα η 44χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα

Εν τω μεταξύ στον εισαγγελέα για να απολογηθεί οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης η 44χρονη που κατηγορείται για το έγκλημα.

Η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη. Η ίδια αρνείται την κατηγορία που της προσάπτουν και υποστηρίζει ότι ο 53χρονος αυτοτραυματίστηκε. Θα οριστεί δικηγόρος για την υπεράσπισή της, ενώ της δόθηκε προθεσμία μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Δείτε φωτογραφίες του Image Services από τα δικαστήρια Ηρακλείου:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί