Τρίτος στην Ελλάδα ο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling 2019 ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στην Κατερίνη και ο Α.Σ. “ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.” επέστρεψε στην Κρήτη με ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο, καθώς και με το κύπελλο και το μετάλλιο της τρίτης θέσης στην Πανελλήνια κατάταξη των συλλόγων στην κατηγορία Κορασίδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν αντίστοιχα ο Γιάννης Μιχελάκης στην κατηγορία +70kgr Παίδων και η Ιωάννα Δεσκουλίδου στα +50kgr Koρασίδων δίνει την δυνατότητα στους δύο αθλητές του συλλόγου να επωφεληθούν της πριμοδότησης με μόρια για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της επιλογής τους.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός και προπονητής του «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης ανέφερε:

«Εξαιρετική εμφάνιση όλων των παιδιών. Η Ιωάννα Δεσκουλίδου έδειξε έτοιμη για το Παγκόσμιο Κορασίδων και ο Γιάννης Μιχελάκης για τους Βαλκανικούς αγώνες. Η Χρυσάνθη Δεσκουλίδου και ο Στέφανος Γκογκόσης ενίσχυσαν την ομαδική προσπάθεια και συνετέλεσαν στην συλλογική διάκριση.

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση και το επίπεδο των συμμετεχόντων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συλλόγους και τους αθλητές που έλαβαν μέρος.»

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί