Συνεχίζεται το φεστιβάλ για παιδιά στον Βραχόκηπο

Με επιτυχία άνοιξε η… αυλαία του Φεστιβάλ για παιδιά στο… Βραχόκηπο – Καθήλωσε η παράσταση από το «Σχήμα 7» – Με παραμύθια και Καραγκιόζη η συνέχεια

Άκρως επιτυχημένη ήταν η έναρξη του Φεστιβάλ για παιδιά στο… Βραχόκηπο καθώς πλήθος κόσμου παρευρέθη στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου για να θαυμάσει τα έργα ζωγραφικής του εικαστικού τμήματος ανηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και την εκπληκτική θεατρική παράσταση «Η εξερεύνηση» από το «Σχήμα 7».

Ο αύλειος χώρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Βραχόκηπος στο Κοκκίνη Χάνι μετατράπηκε σε μία σκηνή θεάτρου όπου ηθοποιοί, κούκλες αλλά και ζωντανή μουσική δραματοποίησαν τα έξι κρητικά παραμύθια της Στέλλας Κουφάκη.

Το αποτέλεσμα ήταν σαγηνευτικό ενώ μικροί και μεγάλη για πάνω από μία ώρα ήταν καθηλωμένοι από την θεατρική παράσταση.

Σήμερα τα «Πλουμιστά Παραμύθια» με… Ερωτόκριτο

Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ για παιδιά στο Βραχόκηπο περιλαμβάνει μία εκδήλωση για τον Ερωτόκριτο.

Σήμερα, Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα τα «Πλουμιστά παραμύθια» πραγματοποίησαν την θεματική παράσταση αφήγησης με συνοδεία μουσικής με τίτλο «Πλουμιστά παραμύθια για τσ’ Αγάπης το Καμίνι! – Η ιστορία του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας».

Στην αφήγηση η παιδαγωγός, Ευαγγελία Ορφανουδάκη και στη μουσική ο Γιάννης Μπορμπουδάκης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης των Άθω Δανέλλη – Γιουβάν παρουσιάζει την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 8.30 το απόγευμα τον «Θρίαμβο του Καραγκιόζη».

Πρόκειται για μία κωμική περιπέτεια που θα σκορπίσει γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου η πλατεία του «Βραχόκηπου» μετατρέπεται σε… θερινό κινηματογράφο κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την «αυλαία» του τετραήμερου παιδικού φεστιβάλ.

Στις 8.30 το βράδυ θ’ αρχίσει η προβολή της ταινίας που δεν είναι άλλη από το «Sing» («Τραγούδα»).

Μία ταινία που έχουν αγαπήσει χιλιάδες μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι της 7ης Τέχνης.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ για Παιδιά λειτουργεί η έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού τμήματος ανηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βραχόκηπος» από τις 7 το απόγευμα.


Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί