Υπόθεση bullying ερευνά η αστυνομία στην Κρήτη – Μαθητής δέχτηκε επίθεση από άλλους μαθητές

Το παιδί αρνείται να πάει σχολείο

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας μικρός μαθητής δημοτικού σε χωριό περιαστικά του Ρεθύμνου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συνομίληκους του, αλλά και ένα μεγαλύτερο παιδί πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Ο μικρός δέχθηκε λεκτική επίθεση ρατσιστικού τύπου, ενώ δέχθηκε και σωματική βία και τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης στον μικρό μαθητή ήταν εμφανή στο σώμα του, με μελανιές και γρατζουνιές.

Οι γονείς πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου καταγράφηκε το περιστατικό και δόθηκαν οι απαραίτητες βεβαιώσεις για την κατάσταση του και το πώς αυτή προέκυψε και η οικογένεια έχει σκοπό να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, ώστε να μην υπάρξει συνέχεια. Άλλωστε, το περιστατικό είναι γνωστό και στην αστυνομία, που το εξετάζει με προσοχή.

Στο μεταξύ, όμως, το παιδί αρνείται να πάει στο σχολείο, φοβούμενο συνέχεια της επιθετικής συμπεριφοράς σε βάρος του.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη σε ώρα σχολείου, αλλά εκτός αυτού, ενώ εξετάζεται εάν είχαν προηγηθεί άλλα ανάλογα γεγονότα και εντός της σχολικής κοινότητας. Κατά πληροφορίες, οι εκπαιδευτικοί δεν είχαν αντιληφθεί κάτι μεμπτό ούτε τους είχε καταγγελθεί από το παιδί ή άλλον.

Goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί