Για την Όλγα Κεφαλογιάννη τα επιδόματα είναι για την… Λατινική Αμερική (Βίντεο)

Κατά της πολιτικής του κοινωνικού κράτους τάχθηκε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, δηλώνοντας ότι τα επιδόματα που λαμβάνουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της θυμίζουν… Λατινική Αμερική.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε φιλοξενούμενη στον ΑΝΤ1 μαζί με Θεανώ Φωτίου και κατηγόρησε την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ φτωχοποίησε τους Έλληνες για να λέει ότι με τα επιδόματα θα πρέπει να έρχονται και να τους ψηφίζουν στις κάλπες».

Αφού εξέφρασε την άποψη ότι «επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της λατιινικής Αμερικής», αγνωόντας το παράδειγμα χωρών όπως η Σουδία και η Γερμανία, δήλωσε ότι η ΝΔ θα φέρει ανάπτυξη.

Όταν η Θεανώ Φωτίου την ρώτησε ευθέως αν η ΝΔ προτίθεται να κόψει τα επιδόματα, και συγκεκριμένα είπε: «Το επίδομα του παιδιού θα το κόψετε; Τα 780 εκ. δίνουμε στους ανάπηρους θα τα κόψετε;», δεν έλαβε κάποια σαφή απάντηση.

Η κ. Κεφαλογιάννη επέμεινε μόνο ότι έρχεται η ανάπτυξη…

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το “Για την Όλγα Κεφαλογιάννη τα επιδόματα είναι για την… Λατινική Αμερική (Βίντεο)”

  1. AvatarPARIS P

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΟΚI!! ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ , ΕΝΩ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, Ε..ΡΕ ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί