Στο Δικηγορικό Σύλλογο ο Β. Λαμπρινός

Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο και στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, πρόεδρος του οποίου διετέλεσε για 15 χρόνια.

Εκεί τον υποδέχτηκε εγκάρδια ο πρόεδρος Άρης Ροζάκης και μέλη του Δ.Σ.  Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Βασίλης Λαμπρινός ενημερώθηκε από τον κ. Ροζάκη ότι ενώ οι εργασίες ανακαίνισης του σημερινού Δικαστικού Μεγάρου θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εκλογές, εντούτοις οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του καινούργιου καθυστερούν. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι, σε συνεργασία με τον ΔΣΗ, θα πιέσει για να γίνει ο διαγωνισμός το συντομότερο δυνατόν!

«Η ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Ηράκλειο και πλέον  δεν δικαιολογείται ουδεμία κωλυσιεργία. Το θέμα πρέπει να προχωρήσει άμεσα κι εμείς, ως Δήμος Ηρακλείου, θα πιέσουμε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση»  δήλωσε σχετικά.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης χαιρέτισε δικηγόρους, δικαστές και εργαζομένους στα δικαστήρια.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης όπου και πάλι είχε θερμή υποδοχή από τους εργαζομένους. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρινός, η επίσκεψη στον Δικηγορικό Σύλλογο και τα δικαστήρια είναι για τον ίδιο σαν να επιστρέφει σπίτι του, καθώς έχει την ευκαιρία να συναντά φίλους και συνοδοιπόρους στον πολυετή  αγώνα ο οποίος οδήγησε τελικά στην ίδρυση του Εφετείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί