Η αποχώρηση του Χ. Μαμουλάκη από την ομάδα Λαμπρινού, η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ και η στήριξη στον Η. Λυγερό

Η χθεσινή εμφάνιση του νυν αντιδημάρχου Ηρακλείου και προέδρου του ΕΣΔΑΚ, Χάρη Μαμουλάκη, στην εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου των “Ενεργών Πολιτών”, Ηλία Λυγερού, σηματοδοτεί πολιτικά και το τέλος της συνεργασίας του μέχρι σήμερα αντιδημάρχου με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Ο κ. Μαμουλάκης στη χθεσινή εκδήλωση του Ηλία Λυγερού

Δείτε: Στήριξη στον Η. Λυγερό από τον Ν. Ηγουμενίδη, τον πρώην Δήμαρχο Κ. Ασλάνη, τον νυν αντιδήμαρχο Χ. Μαμουλάκη (φωτο)

Ο κ. Μαμουλάκης αναμένεται και τυπικά να αποχωρήσει τις επόμενες ώρες, όμως η απόφασή του να παραιτηθεί έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό στον κ. Λαμπρινό. Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δεν είχε κάνει δεκτή την παραίτηση του αντιδημάρχου του, ο οποίος εγκαίρως τον είχε ενημερώσει, αρχικά, πριν από 9 μήνες περίπου, ότι δεν θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και υπέβαλλε την παραίτηση και από τη θέση του εδώ και μερικές εβδομάδες.

Η επιλογή του κ. Μαμουλάκη να εμφανιστεί χθες δημόσια στο πλευρό του κ. Λυγερού, κλείνει, εκ των πραγμάτων και τυπικά την πολύχρονη συνεργασία τους, από τις δημοτικές εκλογές του 2014, μέχρι και χθες.

Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ έχει ενταχθεί ως μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ και οι δημόσιες παρεμβάσεις του εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύουν στη στήριξη της σημερινής κυβέρνησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί