“Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ποτέ μαζί” – Συγκλονίζει το βίντεο ευαισθητοποίησης του ΣΥΦΑΚ

Ένα νέο βίντεο που συγκλονίζει δημιούργησε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων με την υπογραφή του σκηνοθέτη Νίκου Παντερμαράκη, για το αλκοόλ και την οδήγηση.

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες του Πάσχα που έρχονται, το βίντεο της Eyeq productions έρχεται να μας θυμίσει ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ποτέ μαζί.

Πόσες φορές έχουμε θρηνήσει θύματα στην άσφαλτο; Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι κάποιος σκοτώθηκε γιατί οδηγούσε ενώ είχε πιει αλκοόλ; Πόσες φορές και εμείς οι ίδιοι έχουμε οδηγήσει υπό την επήρεια, λέγοντας «το ελέγχω», «μπορώ να οδηγήσω», «δεν έχω πιει πολύ»;

Πώς είναι να πρέπει να μιλάς για τις ζωές των άλλων; Ιδιαίτερα όταν αυτές είναι ένας ακόμη αριθμός νεκρών σε τροχαίο από αλκοόλ. Χιλιάδες παραβάσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κρήτη. Τρομακτικός ο αριθμός αυτών που επηρεάζονται, πεθαίνουν, θρηνούν, ζουν σε καροτσάκια, για ένα ποτηράκι παραπάνω.

Σενάριο και παραγωγή της eyeQ productions

“Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους ηθοποιούς μας, που κατέθεσαν ένα κομμάτι από την ψυχή τους στα γυρίσματα (και μας έκαναν να κλαίμε σε κάθε take).
Αστυνομικός: Πέτρος Φαρσαράκης
Γυναίκα: Έφη Δράκου

Ένα ακόμη μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην κ. Μάρω Τσιχλάκη που μας παραχώρησε το υπέροχο σπίτι της”, αναφέρει σε ανάρτησή της η Eyeq productions.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί