Αντιδρά στο αυτοσχέδιο πέρασμα στον Κερίτη ιδιοκτήτρια αγροτεμαχίου: “Περνάει από το χωράφι μου, χωρίς την άδειά μου”

Με επώνυμη καταγγελία την οποία κατέθεσε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, η συνιδιοκτήτρια αγροτεμαχίου στον Αλικιανό από το οποίο περνάει το προσωρινό πέρασμα που δημιουργήθηκε στον Κερίτη, ζητά από τους αρμόδιους να σταματήσει η διέλευση οχημάτων από το σημείο.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στο έγγραφό της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, η ιδιοκτήτρια υψηλής κυριότητας του αγροτεμαχίου το οποίο βρίσκεται δίπλα στην κατεστραμμένη γέφυρα του Κερίτη, αποτελεί πλέον το πέρασμα από και προς τον Αλικιανό.

Μάλιστα όπως επισημαίνει, πληροφορήθηκε από τα μέσα τη δημιουργία της αυτοσχέδιας γέφυρας το βράδυ μεταξύ της 22ης και 23ης Μαρτίου, “προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στο αγροτεμάχιο με εκσκαφές του εδάφους, παρατημένους σωρούς από μπάζα και χώματα… και εμποδίζεται η επανακαλλιέργεια του αγρού”.

Η ιδιοκτήτρια του χωραφιού ζητά να σταματήσει η κυκλοφορία στο αυτοσχέδιο πέρασμα και να εντοπιστούν οι “δράστες” που το κατασκεύασαν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Διαβάστε αναλυτικά το έγγραφο που αποστέλλεται στην Αντιπεριφέρεια Χανίων:

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί