Κρήτη: Ήξεραν πού χτυπούσαν οι δράστες της ληστείας της ηλικιωμένης γυναίκας – Προσαγωγές από την αστυνομία

Ήταν γνωστό στους παροικούντες στη Ζήρο, πως η Τούλα Τακάκη ζούσε μόνη. Δεν είχε δικούς της ανθρώπους κοντά της. Ήταν επίσης κοινό μυστικό στην τοπική κοινωνία πως «όχι μόνο δεν πεινούσε, αλλά είχε και σίγουρο κομπόδεμα» λόγω του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Δείτε: Κρήτη: Λήστεψαν επιχείρηση ηλικιωμένης και πέθανε λίγες ώρες μετά

Αυτό το «κομπόδεμα» υπήρξε μεγάλη πρόκληση για τρείς άνδρες, που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στο χωριό και ήξεραν πως η 88χρονη γυναίκα «έχει τον τρόπο της». Όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως για όποιον αναζητούσε ιδανικό θύμα για να ληστέψει, δεν υπήρχε καλύτερη περίπτωση στην περιοχή. Μια, ανήμπορη να αντισταθεί στη σωματική ρώμη των ανδρών, ηλικιωμένη γυναίκα, που δεν αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, αποτελούσε στόχο για τους επίδοξους δράστες.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το anatolh.com, λένε πως το κτύπημα δεν ήταν τυφλό, αλλά γνώριζαν καλά πού πήγαιναν οι δράστες, όταν εισέβαλλαν στο σπίτι της, την έδεσαν, τη φίμωσαν και τη χτύπησαν στο κεφάλι. Μπήκαν Σάββατο βράδυ στο σπίτι της ηλικιωμένης, αφαίρεσαν 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες και έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση ερευνά ειδικό κλιμάκιο απαρτιζόμενο από εξειδικευμένους αστυνομικούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί