Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης

Συνάντησαν επενδυτή θετικό στον κορωνοϊό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης θα απομονωθούν στο σπίτι τους έως ότου διαγνωστούν αρνητικοί, καθώς έμαθαν ότι ένας από τους επενδυτές που συνάντησαν χθες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη όπου επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη σημερινή του επίσκεψη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης το πρωί της Πέμπτης:

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.


Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Λίγο αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί