Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου ο Κώστας Μαμουλάκης

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Γιώργο Βαλτζάκη.

Η παρουσία του Δημάρχου είχε να κάνει με το θέμα αξιοποίησης τμήματος της έκτασης του Σκαφιδαρά, περιοχή η οποία ανήκει στο Δήμο Ηρακλείου και βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Μαλεβιζίου και το οποίο συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως είναι γνωστό, οι Δημοτικές Αρχές Μαλεβιζίου και Ηρακλείου έχουν αγαστή συνεργασία σε διάφορους τομείς. Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει δημιουργήσει μάλιστα στην περιοχή (σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου) και τις υπερσύγχρονες κοινωνικές δομές του Κέντρου Ημερήσιας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων Γαζίου και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ, που στεγάζονται σε χώρους 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης στην τοποθέτησή του – η οποία πραγματοποιήθηκε από τη θέση του Δημάρχου Ηρακλείου, την οποία ευγενικά του προσέφερε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός – αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία των δυο Δήμων – και με την πρώην αλλά και τη νυν Δημοτική Αρχή – καθώς και στην βούληση της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου να αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη έκταση. Τοποθέτηση επίσης έκανε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου Μανόλης Γενναράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί