Δέκα χρόνια μετά, τίποτα δεν άλλαξε: ΜΑΤ ρίχνουν ασφυξιογόνα σε πολυκατοικία και κλωτσούν διαδηλωτή στον πρόσωπο (Βίντεο)

6 Δεκέμβρη 2018, 10 ακριβώς χρόνια από τη νύχτα της δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια και πάνω στην πλατεία Εξαρχείων επί της οδού Στουρνάρη, ΜΑΤ ρίχνουν ασφυξιογόνα μέσα σε κλειστούς χώρους πολυκατοικιών.

Όσοι/ες έχουν καταφύγει σε αυτές αναγκάζονται να βγουν από την ασφυξία και παρότι πέφτουν στο έδαφος μη μπορώντας να αναπνεύσουν χτυπιούνται με λύσσα στο πρόσωπο και στο στομάχι.

Τίποτε δεν έχει αλλάξει από τον Δεκέμβρη του ’08. Η αστυνομική βία τραμπούκων και δολοφόνων που πληρώνονται από το κράτος για να βγάζουν πάνω σε άλλους τα χειρότερα ένστικτα τους και να σακατεύουν ανθρώπους με την κάλυψη του νόμου είναι η ίδια, όπως και τότε που ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε τα όργανα της “δουλειάς” του για να καταστείλει έναν “ταραξία”, λίγες δεκάδες μέτρα μακρυά. Μια νύχτα σαν κι αυτή. Μια νύχτα όπως όλες οι άλλες.

Από την σελίδα του Facebook Αντιρρησίες Συνείδησης

Δείτε ακόμη:
Σκληρή αστυνομική βία: Άνδρας των ΜΑΤ χτυπά συλληφθέντα με την ασπίδα! (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί