Ηράκλειο: Ημέρα αφιερωμένη στον Γιάννη Βογιατζάκη, τον δάσκαλο – γυμναστή που έφυγε ξαφνικά

«Κύριε Γιάννη, θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας , στην αιώνια αγκαλιά μας» , «Κύριε Γιάννη, ολέ, δεν έφυγες ποτέ», ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν την Τετάρτη 24 Απριλίου στο  Lido Soccer, όπου τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Βασιλειών αφιέρωσαν μια ημέρα αθλητισμού στη μνήμη του αγαπημένου τους γυμναστή και πολύτιμου συναδέλφου Γιάννη Βογιατζάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2023, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές  όλων των μελών της σχολικής κοινότητας. 

ΔΕΙΤΕ:

Η δράση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των παιδιών  και περιελάμβανε  φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, παιχνίδια και παραδοσιακούς χορούς, τους οποίους είχε διδάξει ο Γιάννης με πολύ μεράκι. Συνθήματα και πλακάτ με ζωγραφιές και συγκινητικά μηνύματα αγάπης αποτύπωναν την ξεχωριστή θέση που έχει στην καρδιά των παιδιών του σχολείου των Βασιλειών, το οποίο υπηρέτησε με πάθος για δεκατρία χρόνια αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. 

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μαθητές και εκπαιδευτικούς που βίωσαν την απώλεια ενός σπουδαίου εκπαιδευτικού και καλού φίλου, με ανιδιοτελή προσφορά στο σχολείο και ειλικρινή αγάπη για τα παιδιά.

C:\Users\Μανόλης\SkyDrive\Υπολογιστής\πανο.jpg
C:\Users\Μανόλης\SkyDrive\Υπολογιστής\IMG_20240424_103410.jpg
C:\Users\Μανόλης\SkyDrive\Υπολογιστής\IMG_20240425_080950.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί